Imagine Dragons'un solisti Dan Reynolds, İstanbul'da önce Türk bayrağını sonra da yeri öptü
Imagine Dragons'un solisti Day Reynolds, sahneye çıkar çıkmaz önce Türk bayrağını, daha sonra da binlerce hayranının önünde eğilerek yeri öptü.
İstanbul Blue Night kapsamında, BKM organizasyonuyla KüçükÇiftlik Park’ta gerçekleşen Imagine Dragons konseri, uzun yıllar hafızlardan silinmeyecek muhteşem bir performansa sahne oldu.

Türkiye'de ilk kez konser veren Imagine Dragons’un solisti Dan Reynolds, konserine başlamadan önce binlerce hayranının önünde önce Türk bayrağını, ardından da yeri öptü. Reynolds, “İlk kez Türkiye’ye geliyorum ama bunun son olacağını sanmıyorum, muhteşem bir ülke, muhteşem bir şehir burası. İnanılmaz bir kültüre, şahane lezzetlere sahipsiniz. Sizi ve enerjinizi kalpten hissediyorum” dedi.

HAYRANLARI TÜM ŞARKILARI BİR AĞIZDAN SÖYLEDİ
Las Vegas çıkışlı olan ve rock müziğe getirdikleri yenilikçi tarzla kısa bir sürede tüm dünyada tanınan ABD'nin bağımsız indie/alternative rock grubu Imagine Dragons, dünya Turnesi EVOLVE kapsamında verdiği konserde hayranlarının kendilerine eşlik ettiği 18 şarkı seslendirdi.
Halit Ergenç ve Şebnem Bozoklu'nun da izlediği konser için Imagine Dragons'un hayranları sabah 8'den itibaren KüçükÇiftlik Park'ın kapısında beklemeye başladı. Oceans of Noise ve The Vaccines'ın konserlerinden sonra sahneye çıkan Imagine Dragons, 2.5 saat boyunca hayranlarına coşturdu.

http://www.yurtgazetesi.com.tr/magazin/amerikaliunluisimturkbayraginioptuh109497.html
İsmail Saymaz'dan İnce'ye sert yanıt 'Muharrem İnce yaban otları yolarken ben tarikatlarla mücadele ediyordum'62 izlenme
AB hibeleri Bilal Erdoğan'ın vakıflarına akmış!68 izlenme
2 ayda 2 bin 871 şirket kapandı41 izlenme
Erdoğan'dan hayalkırıklığı yaratan açıklama: Elektrik faturalarına indirim gelmedi!62 izlenme
14 milyarı ödemeyene 296 milyon yeni kredi44 izlenme
Sedat Peker'in 'yardım kolileri' davasında karar çıktı47 izlenme
Atanmış yönetimin görevden aldığı CHP Adana İl Başkanı'ndan Özgür Özel'e destek19 izlenme
Fatih Altaylı, Kılıçdaroğlu'na açık açık sordu: "İki yıldır bu paralar nasıl ödeniyor?"31 izlenme
Asgari ücretle geçinmek giderek daha da zorlaşıyor: "Şubat'ta aldığını Mart'ta alamıyorsun!"
Ticaret Bakanı'nın et açıklaması kuyrukta bekleyenleri kızdıracak: "Az bir şey kırmızı et fiyatlarında bir artış oldu"
Prof. Dr. Naci Görür'den merak edilen soruya yanıt: "Patlat, çatlak ve kırık varsa girmeyin!"
Euro ile maaş alan gurbetçinin keyfi yerinde 'Allah bu iktidarı başınızdan eksik etmesin. Alacağım daha çok daire var'