Home
27 Mayıs 2022 ( 40 izlenme )
Reklamlar

Anadolu Fest: "Çabalarımız sonuçsuz kaldı, çekiliyoruz"


Eskişehir'de Valilik kararıyla yasaklanan Anadolu Fest'in organizatörleri festivali 912 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirme çabalarının da sonuçsuz kaldığını açıkladı.


Eskişehir'de Valilik tarafından 'terör örgütlerinin eylem hazırlığı içinde bulunması' gerekçe gösterilerek yasaklanan Anadolu Fest'in organizatörleri, festivali 912 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirmek üzere yaptıkları çalışmaların sonuçsuz kaldığını duyurdu. 

Anadolu Fest Organizasyonu'ndan yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: 

"Sevgili Müzikseverler;

Türkiye’nin önde gelen sanatçıları ile sizleri bir araya getirmek için çalışmış ve 1215 Mayıs tarihleri arasında Eskişehir’de Anadolu Fest’i düzenlemek için gerekli tüm resmî süreçleri tamamlamıştık. Bildiğiniz üzere Festivalimiz 9 Mayıs tarihinde güvenlik gerekçesi ile valilik tarafından durdurulmuştu. Bunun üzerine festivalimizi 912 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirmek üzere yeniden harekete geçtik. Geldiğimiz noktada üzülerek dialog ve hukuk zeminindeki çabalarımızın çözümsüz kaldığını sizlerle paylaşmak durumundayız.

Eskişehir Anadolu Fest biletlerinizi, almış olduğunuz satış noktasına giderek iade edebilirsiniz. Güzel günlerde tekrar buluşmak dileğiyle."  

Resim

KRT

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Hulusi Akar’ın pastalı yeni görüntüleri ortaya çıktı! Şehir plancılarından AKP'ye yanıt: "Halkımıza sesleniyoruz, bu akıl dışılığı hep birlikte durduralım" Sinan Ateş cinayeti'nde kullanılan 'Kayıp Silah' nerede? Tetikçi Eray Özyağcı'dan flaş iddia! Silah için Mogan Gölü’nde arama yapılmış MEB’den Maarif Vakfı’na 351 milyon lira kaynak!