İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne (İBB) yönelik soruşturma kapsamında tutuklanarak Silivri Cezaevi'ne gönderilen İBB Genel Sekreter Yardımcısı Mahir Polat cezaevinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmıştı. Polat, hastanede anjiyoya alınmış, Polat'ın anjiyodan çıktığı ve sağlık durumunun iyi olduğu açıklanmıştı.
Mahir Polat'ın tedavi gördüğü hastaneden cezaevinde kalıp kalamayacağıyla ilgili heyet raporu çıkmamasına rağmen cezaevine geri gönderildiği öğrenildi.
TELE1 ekranında konuşan Polat'ın avukatı Erkam Erdem, Polat'ın taburcu işlemlerinin tamamlandığını ve cezaevine sevk işlemlerinin başlandığını ifade etti. Erdem, heyet raporunun çıkmasının ardından Polat'ın tam teşekkürlü bir hastaneye sevkinin beklendiğini söyledi.
Tele1
Yurtdışı ve gümrük kapılarındaki oy verme işleminde son durum açıklandı55 izlenme
Başkan kaldırtmıştı, yönetim kurulu yerine astı: Hüseyin Gazi Cemevi özüne döndü50 izlenme
İmamoğlu: "İBB’yi kazıdılar, altından liyakat çıktı"35 izlenme
Uykusuz’dan çok konuşulacak Berat Albayrak kapağı!76 izlenme
'Yurt dışı bursu' vurgunu ortaya çıktı: AKP'lilere 62 milyon TL'lik kıyak!48 izlenme
1 milyon 129 bin işsizi gizlemişler!286 izlenme
Haluk Levent'ten sevenlerini üzen AHBAP açıklaması56 izlenme
‘Suudi Kralı’na Sevda Tepesi, milletin çocuklarına şehitler tepesi!’304 izlenme
İmamdan taziye yemeklerine tepki: "Şu musibeti, belayı bu toplum üzerinden kaldıralım. Eşi, annesi, çocuğu ölmüş gelenleri beslemekle uğraşıyor. Bu ne kadar ahlak dışı bir durum ya"
Ahmet Özer'e ismi sorulan kiracısı Faik Kaplan sessizliğini bozdu: "Biz Ahmet hoca ile 3 yıl önce kira sözleşmesi yaparak evi kiraladık. Kızım 3 yıldır o dairede oturuyor"
Bir garip ihale; ders alınmıyor! "Avrasya Tüneli ve Osmangazi Köprüsü için yaşananlar tekrar edecek"
HÜDA PAR bile zalim zamlar ve vergilerden sonra AKP'ye isyan etti