Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, “Yaklaşık 1 milyarın üzerinde borç verme durumu var. Ankapark gibi karşılıksız bir yatırım yapılmasa, ASKİ de para vermek zorunda olmayacaktı” dedi. Belediye Meclis toplantısında konuşan ve ASKİ'nin şehir içinde çürüyen su borularını değiştirmek yerine Ankapark'a para aktardığını vurgulayan Yavaş şöyle devam etti: “ASKİ'nin 2 milyar liralık yatırım yapması ve birçok borunun da değişmesi gerekiyor. Şehir merkezinde 4050 yıllık çürümüş borular var. Bunlardan birkaç tanesi arıza yaparsa bazı semtlerin çok uzun süre susuz kalır. Bunun tedbirini alacak şekilde yatırım yapılacak.”
KARA DELİK ANKAPARK
Ankara'da 23 yıl süreyle Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğunda oturan ve istifa eden Melih Gökçek döneminde yaptırılan Ankapark, yaklaşık 2 milyar liraya mal oldu. 20 Mart günü açılan Ankapark ilgi görmedi ve halen de sınırlı sayıda ziyaretçiyi ağırlıyor. Paris'i bile yılda 14 milyon turist ziyaret ederken Gökçek, Ankara'ya yılda 10 milyon turist getireceğini öne sürmüş ve Ankapark projesini başlatmıştı. Milyarlar harcanarak oyuncaklar ve dev dinozor maketleri getirilmişti. Bu dinozorlar Gökçek'ten sonraki başkan Mustafa Tuna tarafından kaldırılmıştı.
http://www.krttv.com.tr/gundem/ankaraninsuparasidinozorlaragitmish4042.html
Özgür Özel, numarasını paylaşarak telefon gerçeğini açıkladı: "Telefonu bulan Graham Bell bile sizin kadar sevinmedi. Yalandan delil icat edemezsiniz"33 izlenme
İzmir'de 2 polisi şehit eden 16 yaşındaki saldırganın vurulduktan sonra tekbir getirdiği görüntüler ortaya çıktı46 izlenme
Vahdettin’in ihanetinin belgesi!207 izlenme
A Haber'den depremzedelerin seçme hakkını kısıtlama sinyali43 izlenme
Peker New York Times'ta: “Bir dönemin sonunu getirecek”50 izlenme
Cumhurbaşkanlığı anketinde Erdoğan'a kötü haber: Her 2 aday da fark attı24 izlenme
Dosyadaki ayrıntı dikkat çekti: Ayhan Bora Kaplan cinayetten soruşturulabilir mi?52 izlenme
Mülakatı savunan Yusuf Tekin'in eşine "yürü ya kulum" denmiş44 izlenme
AKP Genel Başkanı 'Ben BOP eşbaşkanıyım' derse, vekili de 'Ortadoğuda en samimi dostumuz Kürdistan yönetimidir' der !
AKP'de istifaların ardı arkası kesilmiyor!
Zonguldak’taki maden ocağında göçüğünde endişeli bekleyiş
İçişleri Bakanlığı’ndan 81 ile market genelgesi! İşte yeni yasaklar