Avrasya Kamuoyu ve Araştırma Şirketi Başkanı Kemal Özkiraz katıldığı bir programda seçim anketlerine ilişkin konuşarak, "Anketler AKP için çok tatsız" yorumunda bulundu.
Cüneyt Akman ile Zamanın Ruhu programına katılan, Avrasya Kamuoyu ve Araştırma Şirketi Başkanı Kemal Özkiraz son seçim anketlerine ilişkin açıklamalarda bulundu.
Özkiraz şöyle konuştu: "Anketler AKP için çok tatsız geliyor. Geçen CHP Genel başkan Yardımcısı Seyit Torun'un bir röportajı vardı. 'Bazı illerden öyle sonuçlar geliyor ki anketörler bizi mi yanıltıyor diye tekrar yaptırdık. Yine aynı sonuçlar geldi.' Hakikaten bizim de başımıza çok geldi son dönemde. Bir yerde anket yaptırıyoruz. Bir çok yerde sahaya iki ekip gönderiyoruz. Birbirin sağlamasını yapsınlar diye. Çok şaşırtıcı sonuçlar geliyor. Bursa'da CHP'nin önde olduğu sonuçlar geliyor. İstanbul'da CHP'nin önde olduğu sonuçlar geliyor ve CHP'nin elinde olan illerde farkın daha çok açıldığına dair sonuçlar geliyor. En büyük etki ekonomik kriz. Sonraki etki kutuplaşma. Tayyip Erdoğan'ın söylemleri o kadar incitici ki arada kalmış bir seçmen varsa onu da doğrudan muhalefete yapışıtırıcı şekilde. Bu seçimde çok şaşırtıcı sonuçlar olacak. İnsanlar hep yanılıyor. Mansur Yavaş örneği yanıltıyor. İnsanlar diyor ki Mansur Yavaş aday olduğu için ülkücüler oy veriyor, o yüzden farkı açıyor. Hayır çok ciddi sayıda AK Partili de Mansur Yavaş'a oy veriyor. Çok ciddi sayı da AK Partili de Ekrem İmamoğlu'na, Muhittin Böcek'e Tunç Soyer'e oy verecek. İlk defa geçişkenlik bu seviyede olacak. "
![]()
http://www.yurtgazetesi.com.tr/politika/anketlerdencoksasirticisonuclargeliyorh119464.html
Kadıköy 23 Nisan’a hazır!186 izlenme
'Erdoğan, Berat Albayrak'ın üstünü çizdi'241 izlenme
Kağıt üzerinde durduruldu denizde devam etti: Türkiye'den İsrail'e 456 gemi seferi8 izlenme
Faik Öztrak: "Saray ve sosyetesinin tuzu tabi ki kuru!"99 izlenme
Vatandaş krizde, Diyanet hava atma peşinde! Halkın parasıyla Cibuti'ye '2. Abdülhamid Han Cami ve Külliyesi' yapıldı!254 izlenme
"Keşke Yunan kazansaydı" diyen dincilerden biri daha!865 izlenme
İmamoğlu paylaşımlarına dava: 'Saraçhane'ye yürüyoruz' suç sayıldı18 izlenme
Devlet, 3.6 milyar TL’lik cezayı tahsil etmemiş!43 izlenme
Ekrem İmamoğlu önlüğü giydi boneyi taktı: İBB'nin İstanbullulara sunacağı Ramazan desteklerini tek tek anlattı
Üniversite öğrencisine otobüste korkunç taciz ! 'Karşımda oturma kalk, gözüm sana kayıyor !'
"Şam'da darbe, Hama düştü" iddialarına Hama Valisi yanıt verdi: "Size Hama merkezinden hitap ediyorum. Hama'nın düştüğü, Hama'ya kasaba ve köylerine teröristlerin girdiği haberleri külliyen yalandır"
Hizbullah’ın öğretmeni TRT programcısı oldu!