Antalya’nın Merkez Konyaaltı ilçesinde bulunan ve Antalya Büyükşehir belediyesi şirketlerinden ANET’e ait olan 605 rakımlı Tünektepe Teleferik ve Sosyal Tesislerinde sefer helinde olan teleferikte kabinlerden biri henüz bilinmeyen bir sebeple düştü. Kazada 1 kişi hayatını kaybederken 17 kişi de yaralandı.
24 kabinde mahsur kalan 168 kişi tahliye edildi. Böylelikle 23 saatin sonunda bölgede mahsur kalan herkes kurtarıldı.
Teleferik kazası, kabindeki bir kadının cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde, genç kadının ve yanındaki kişilerin kaza sırasında panik yaşadığı görüldü.
Tele1
Bir ilde daha ekmeğe rekor zam geldi! Fırına gidenler fiyatlara isyan etti42 izlenme
Akit, Atatürk için söylenen o sözlerden rahatsız oldu!268 izlenme
12 yaşındaki öğrencisini taciz etti! İlçe müftüsü için yakalama kararı20 izlenme
Savcıya çıkan onay komutanlara çıkmadı23 izlenme
Soylu’nun Ekibine İlk Tasfiye!35 izlenme
Metin Uca'nın efsane referandum konuşması yeniden izlenme rekorları kırıyor ! 'Evet dersem Recep Tayyip, #Hayır dersem Ülkem !'2984 izlenme
Ayşe Tokyaz'ın çektiği video ortaya çıktı: "Bir gün ölürsem..."12 izlenme
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, AKP'li meclis üyesinin şovuna izin vermedi! 'Kapatın mikrofonu. Yerine otur, nefes al, söz vereceğim'66 izlenme