Home
13 Mart 2024 ( 23 izlenme )
Reklamlar

Arabayı ayakta kapısı açık şekilde kullandı. Görenler şaşkına döndü.

Arabayı ayakta kapısı açık şekilde kullandı. Görenler şaşkına döndü.

Yanında bir arkadaşı bulunan sürücü, trafiğe açık yolda direksiyon hakimiyetini aracın kapısını açarak sürdürmeye çalıştı. O anları başka bir arkadaşı kameraya aldı. 

Pendik'te iki arkadaş, Sabiha Gökçen Havalimanı bağlantı yolunda kiralık araç kullanırken kendilerini tehlikeye atacak bir davranışta bulundu.
Sürücü arabanın kapısını açtı ve ayakta sürmeye devam etti. Olası bir facianın yaşanmaması için o sırada yol boşken çok geçmeden sürücü koltuğuna tekrar oturdu, trafikte sık sık pes ettiren bu görüntüler, kapıyı açıp ayağa kalkan sürücünün arkadaşı tarafından cep telefonundan görüntülendi.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Hatay'a füze parçaları düştü: İletişim Başkanlığı'ndan açıklama geldi Ankara bu videoyu konuşuyor: Devlet Bahçeli Ferdi Tayfur’un bu şarkısıyla kime göndermede bulundu? Özelleştirilen limanlarda 90 milyon TL’lik vurgun Meclis’te yayın sansürü ! TİP Genel Başkanı Erkan Baş 'Tek adam' dedi, Haber kanalları canlı yayını kesti ! İşte o konuşmanın tamamı !