6 kişinin yaşamını yitirdiği 81 kişinin de yaralandığı terör saldırısının yaşandığı anda İstiklal Caddesi’nde bulunanlardan ikisi de Doğan Kılıç ve eşi Ülker Kılıç’tı. Yaşadıklarını anlatan Doğan Kılıç, pazar günü gezmek için eşi ve arkadaşlarıyla İstiklal Caddesi’ne gittiklerini ve bir pastanede tatlı yediklerini söyledi.
“BANA NASIL BİR ŞEY OLMADI ANLAMADIM”
Patlamanın yaşandığı anda ise caddede yürüdüklerini belirten Kılıç, “O ara patlama gerçekleşti. Bana nasıl bir şey olmadı şaşırdım. Sesi duyar duymaz eğildim. Sağa sola baktım insanlar yaralı ve bir kaos vardı.” dedi.
“İLK ANLARDA BİLİNCİ AÇIKTI ‘AĞRIM VAR’ DEDİ”
Kılıç, patlamanın etkisiyle oluşan ses nedeniyle kulaklarında sorun yaşadığını, olay anında eşiyle aralarında yaklaşık 2 metre olduğunu kaydetti.
Eşinin ilk anlarda bilincinin açık olduğunu, başına bir parça isabet ettiğini anlatan Kılıç, “Vücut bütünlüğü yerindeydi, sadece ‘Ağrım var’ demişti o kadar.” diye konuştu.
ENTÜBE EDİLDİ
Doğan Kılıç, Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu Hastanesi’ne kaldırıldıktan sonra ameliyata alınan eşinin entübe durumda olduğunu ve tedavisinin yoğun bakım ünitesinde sürdüğünü söyledi.
Sözcü
Eski AA Genel Müdürü Öztürk'ten yıllar sonra gelen 'Gezi Eylemleri' itirafları!135 izlenme
Özgür Özel'den SGK borcu ve haciz açıklaması: "Şimdilik ne öderiz ne inkâr ederiz"27 izlenme
TOKİ işçileri eylemde: Devlet 2 yıldır paramızı vermiyor108 izlenme
Boğaziçili öğrenci suç duyurusunda bulundu! "Gözaltı işleminde başörtüm açıldı, örtmeme izin verilmedi"67 izlenme
Mansur Yavaş için soruşturma izni talep edildi16 izlenme
Kaftancıoğlu: "Diktatörü bu ülkeden göndereceğiz"47 izlenme
AKP iktidarından gizli kapaklı bir ihale daha! Bergama - Soma Karayolu ihalesi bakın kime verildi?67 izlenme
Valilik ve fırıncılar arasında ekmek kavgası: Bir zam, bir indirim24 izlenme
Donald Trump gözünü Hürmüz Boğazı'na dikti: "Savaş neredeyse tamamlandı"
Ordu Giresun Havalimanı'ndaki şiddetli rüzgârda THY uçağının iniş denemesi vatandaşları korkuttu: “Abi bu inemez. Abi yok pas pas. Kaptan gözünü seveyim delirme”
Sağlık Bakanlığı corona verilerini açıkladı: Hasta sayısı 330.753’e, can kaybı 8.667’ye yükseldi!
Sınıf öğretmenine tacizden gözaltı!