Anasayfa1
10 Kasım 2019 ( 127 izlenme )
Reklamlar

Arınç'ın FETÖ'den yargılanan damadına şok!


Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Bülent Arınç'ın FETÖ'den yargılanan damadı Ekrem Yeter'e verilen beraat kararın bozulması istemiyle istinafa başvurdu.



Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Bülent Arınç'ın FETÖ'den yargılanan damadına verilen beraat kararın bozulması istemiyle istinafa başvurdu.

Habertürk'ten Fevzi Çakır'ın haberine göre, geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu üyesi Bülent Arınç'ın damadı Ekrem Yeter hakkında Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) üye olmak suçlamasıyla açılan davada verilen beraat kararının gerekçesi açıklanmıştı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Ankara 19. Ağır Ceza Mahkemesinin Bülent Arınç'ın damadı Ekrem Yeter hakkında başsavcılığın mahkumiyet mütalaasına aykırı olarak verdiği beraat kararının bozulması istemiyle istinafa başvurdu.

http://www.krttv.com.tr/gundem/arincinfetodenyargilanandamadinasokh18984.html

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Alman İstihbarat Uzmanı Erich Schmitdt 'Darbe girişimini RTE planladı, CIA ve BND'ye göre 15 Temmuz uydurma ve sözde bir darbedir !' Skandalın belgesi çıktı! Bakanlık turizm için yangın belgesini ertelemiş Meral Akşener'e soru tuzağı kuran A Haber muhabiri MEB'in kadrolu bankamatik çalışanı çıktı! Bunu da gördük! Şehitlik bir gecede ortadan yok oldu