Twitter hesabında açıklamalarda bulunan Arınç, damadı Ekrem Yeter’in yargılanmasına ilişkin Ankara Cumhuriyet Başsavcısı Yüksel Kocaman’ın “Ekrem Yeter ile ilgili bizim açımızdan o dosya dolu dolu bir dosyaydı. Mahkeme beraat kararı verdi. Biz onu istinafa götürdük, kararın bozulacağını düşünüyorum. Dosyada ciddi deliller vardı” sözlerine yanıt verdi.
“YARGILAMA SÜRECİNİ ETKİLEYEBİLİR”
Açıklamanın “haysiyet cellatlarına malzeme verdiğini” diyen Arınç, “Siz yargıyı ve adaleti temsil ediyorsunuz. Adli konu üzerinde isim ve olay zikrederek sübjektif görüş beyan edemezsiniz” dedi.
İki buçuk yıl süren davanın usul ve yasaya uygun devam ettiğini ve halen kesinleşmemiş bir yargı kararı olduğunu kaydeden Arınç, açıklamaların yargılama sürecini etkilemeye yönelik olarak değerlendirilebileceğini ifade etti.
İşte Arınç’ın yanıtı:


Yandaşların ‘araç ihalesi’ iddiasına İBB’den açıklama85 izlenme
Ekrem İmamoğlu'ndan Kanal İstanbul çıkışı: "Gizli gizli ihale yapıyorlar"37 izlenme
Uzman isim tarih vererek uyardı: "O güne zamlarla uyanacağız!"33 izlenme
Sigaraya bir zam daha mı geliyor?169 izlenme
Seçime saatler kala son İstanbul anketi!210 izlenme
İmamoğlu’ndan gar ihalesi için ikinci tepki: İstanbul adına çok öfkeliyim!123 izlenme
Eren Erdem Silivri'den seslendi! 'Haddinizi bilin'541 izlenme
İstanbul'da yapılan tarihi tahıl anlaşmasıyla buğday fiyatları son 5 ayın en düşük seviyesine geriledi51 izlenme
Hak ihlali var, tahliye yok: Can Atalay dosyası yeniden Yargıtay’da
AKP'li belediye başkanına takside soğuk duş: "Şu dünya ters dönecek deseler AKP'ye bir oy vermem"
Bakan Koca corona verilerini açıkladı: Hasta sayısı 375.367'ye, can kaybı 10.252’ye yükseldi!
Diyanet, Türkleri Suudilere ihbar etti