Emlak Konut GYO, İstanbul'un Arnavutköy ilçesindeki arsasını yüzde 50'sini 312.5 milyon lira + KDV bedelle THY Havaalanı Gayrimenkul'e satmak için protokol imzaladığını duyurdu.
Şirketten KAP'a yapılan açıklamaya göre, iki şirketin arsa üzerinde etaplar halinde geliştireceği projelerden elde edilecek "net kazanç", Emlak Konut ve THY Havaalanı Gayrimenkul arasında yüzde 5050 paylaşılacak.
Açıklamaya göre, Arnavutköy ilçesi Dursunköy mahallesindeki arsa 3.64 milyon metrekare büyüklüğünde.
Emlak Konut'un 5 yıl önce Yıldız Holding'den satın aldığı arazi Kanal İstanbul güzergâhında yer alıyor.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada havalimanı personeli için büyük bir konut projesi planladığını söylemiş ve “3. havalimanına yakın bir yere personel için 10 bin konut yapıyoruz” demişti.
https://www.birgun.net/haberdetay/arnavutkoyuresmenrantaactilar217664.html
Bu nasıl hainlik! Belediyenin kent lokantasına ürün yetiştiren seraya saldırdılar39 izlenme
AKP'li belediyeden bir garip kiralama!111 izlenme
Mansur Yavaş'a operasyon gelirse olacaklar 19 Mart'tan belli: Piyasalara bedelini açıkladı23 izlenme
AKP'li Burhan Kuzu, 19 Mayıs mesajında Atatürk yerine Sultan Vahdettin'i andı!107 izlenme
Aradaki fark dudak uçuklattı: Elma dalında 18 TL markette 92 TL!17 izlenme
'Emine Erdoğan için komisyon kuruldu' iddiası Meclis’te40 izlenme
MÜSİAD Başkanı'nın açıklamasına tepki: “MÜSİAD Başkanı farklı bir ülkede yaşıyor galiba… Meydanlarda gezsin, insanlara sorsun!”49 izlenme
'AKP'yi ittifak da kurtaramayacak'694 izlenme
Arapları savunan kadına haykırdı: "Ben Türk'üm. Araplaştırdınız be Türkiye’yi. Türklüğü yok ettiniz, Türklüğü!"
O gece yaşanan korkunç sahne
Kaçak elektiriğin bedeli vatandaşın sırtında!
Milli Eğitim Bakanı, Kahramanmaraş'taki saldırıdan saatler önce 'Gerekli tedbirleri alıyoruz' demişti!