Home
12 Aralık 2021 ( 73 izlenme )
Reklamlar

Artık iki yumurta kırıp da yiyemeyeceksiniz! Kaşar, peynir sucuk derken yumurtayı da unutacaksınız!


Türkiye’de artan döviz kurları ve enflasyon sonucunda temel gıda ürünlerine üst üste zam gelmeye devam ederken, 30’lu yumurtanın fiyatı 60 TL’ye dayandı.

Son günlerde ekmekten şekere undan süte birçok ürüne zam geldi. Son olarak yumurtaya da üst üste zam gelmesiyle fiyatlar vatandaşın belini büker hale geldi.

Kahvaltıdan, yemeğe, kekten, böreğe kadar kullanılan evlerin olmazsa olmazı yumurtada yeni fiyat 2 lira oldu.

Organik olarak adlandırılan yumurtalardan olmamasına rağmen 30’lu yumurtanın fiyatının 57,75 olması dikkat çekti.

https://www.yenicaggazetesi.com.tr/yumurtayabirzamdahageldi30luyumurtaninfiyati60lirayadayandiartikikiyumurtakiripdayiyemeyeceksiniz492464h.htm

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

İl Milli Eğitim Müdürü’nden kadın öğretmenlere: “Benim hanım çalışmıyor. Siz de çalışmayabilirsiniz” E-devlet’e bakınca farkettiler: Gizlice AKP’ye üye yapılmışlar! Yavuz Bingöl, Şanlıurfa'daki konserine kimse gelmeyince konseri iptal etmek zorunda kaldı Özel bir bankaya iş görüşmesine giden vatandaş teklif edilen ücrete çıkışta isyan etti: "Şaka mısınız siz?"