Avusturya’da aşırı sağcı Özgürlük Partisi’nin (FPÖ) Genel Başkanı Norbert Hofer açıklamalarda bulundu… Basın mensuplarının karşısına çıkarak gündemi değerlendiren Hofer, gazetecilere bir fotoğraf gösterdi. Hofer’in gösterdiği fotoğrafta ise Avusturya’da Barış Pınarı Harekâtı’na destek veren bir grup gurbetçi görülüyordu.
Bu fotoğrafı gösteren Hofer, “Türklere artık vatandaşlık verilmemeli. Bu fotoğraf Türkiye’den insanların güvenilemez olduğunu gözler önüne seriyor çünkü onlar topluma entegre olmuyor. Türk kökenli insanlara artık vatandaşlık verilmemeli” dedi.
Öte yandan Hofer, gelecek yıl Avusturya ile Türkiye arasında gerçekleştirilecek kültür yılına da değindi. Hofer, “2020 AvusturyaTürkiye Kültür Yılı’nı iptal etmeliyiz” dedi.

AKP'ye oy verdiğini söyleyen vatandaş 'Her şey ateş pahası! İnsanı zorla solcu yapıyorlar!'47 izlenme
MHP'lilerin ağzı fren tutmuyor... Bu nasıl bir benzetme?24 izlenme
Uzmanlardan 28 Mayıs seçim günü ve sonrası için gram Altın ve Döviz Kuru Uyarısı35 izlenme
Bakan Bayraktar: "İşçilerin lokasyonu tespit edildi"42 izlenme
Ayvatoğlu’na 20 yıl hapis istemi35 izlenme
Kılıçdaroğlu: "Fizan’a götürseler bulacağım… Yanına bırakmayacağız"35 izlenme
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, şehit olan Diyarbakır Emniyet Müdürü Gaffar Okkan'ın kabrini ziyaret etti29 izlenme
Atatürk heykeline zarar veren saldırganın yeni görüntüleri çıktı: Köşeye sıkışıp yardım istedi!23 izlenme