CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Nadir Ataman, üzerinde “Cumhur İttifakı'na oy verirseniz bu aracın fiyatı 760 bin TL, Kemal Kılıçdaroğlu'na oy verirseniz bu aracın fiyatı 420 bin TL” yazılı fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşarak, Kılıçdaroğlu'nun ‘İlk arabanız ÖTV'siz olacak' açıklamasına destek verdi.
Paylaşımında, “Tayyip Erdoğan yönetimindeki Türkiye'de şöyle bir gelenek oluştu, bir malın, herhangi bir ticari emtianın kendi değerinden fazla vergisi var. Otomobile fabrika çıkış fiyatının neredeyse %150'ye kadar vergi bindiriliyor” ifadelerini kullanan Ataman, “İktidar olduğumuzda bu vergileri düşürüp gelişmiş ülkelerdeki gibi seviyelere çekersek, otomatikman piyasa hareketlenecek, millet rahatlayacak” dedi.
Kılıçdaroğlu'nun, “Gençlere soruyorum. Scooter’a mı binmek istersiniz yoksa vergi muafiyeti olan otomobile mi? Karar sizin” dediğini belirten Ataman, “Gençlerin tercihi otomobilden yana olmuştur” diye konuştu.
Sözcü
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'ya mecliste kayyım protestosu!33 izlenme
Suriye'nin başkenti Şam'a giden MİT Başkanı İbrahim Kalın Emevi Camii'nde namaz kıldı38 izlenme
Yardım kartı için günlerce sıra beklediler! Sezgin Tanrıkulu'ndan 'Türkiye'nin acı tablosu'30 izlenme
Erol Mütercimler '2019-2020 arasında Türkiye'de büyük bir iç savaş çıkabilir !'1765 izlenme
AKP'ye Üsküdar'da soğuk duş! Anket sonuçları açıklandı14 izlenme
Kriz bankalara yaradı34 izlenme
Bakan eşinden Instagram sevinci36 izlenme
AKP'li bakan açılışını yapmıştı, dev fabrika kapandı!108 izlenme
Türk-Rus ilişkilerinde bomba gelişme: Ankara’ya kadar geldiler ama teklif vermediler!
MHP, affa gerek kalmadan Öcalan'ı çıkarmanın formülünü buldu! Feti Yıldız'ın paylaşımı her şeyi açıkladı
Seçim yaklaştı, AKP iktidarı gizli ihalelere hız verdi
CHP lideri Özel'e 4 fezleke birden