Home
31 Mart 2018 ( 373 izlenme )
Reklamlar

Atatürk düşmanı müdüre bürokratlardan destek!

Devletin bürokratları, Atatürk’e hakaret eden Bartın Milli Eğitim Müdürü’nü ziyaret etti. Görüşmeye ait fotoğraf da “Dik dur, eğilme” notuyla paylaşıldı

Bartın İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Demir'e halktan büyük tepki, bürokratlardan ise destek geldi. Demir, “Başı açık kız görünce sinirleniyorum, Atatürkçüler terörist yetiştiriyor” demiş ve Atatürk'ün adını 18 Mart Şehitleri Anma genelgesinden çıkarmıştı. Bartın İl Kültür ve Turizm Müdürü Fuat Dursun, Gençlik ve Spor Müdürü Ali Özdemir, Çevre ve Şehircilik Müdürü Ali Özcan ile Kızılay İl Müdürü, Demir'i makamında ziyaret edip destek verdi. Özcan ziyaretin fotoğrafını sosyal medya hesabından “Dik dur, eğilme, dürüstlüğüne inanan seninle” ifadesiyle paylaştı.

1_93

https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/ataturkdusmanimudureburokratlardandestek2321905/

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

AKP'li belediye salgın dinlemedi: Okçuluk sevdasına 10 milyon TL! CHP'li Toprak, 'Türkbank üzerinden yeni vurgun senaryosu' için uyardı Depremin ardından 26 gün geçti: Hatay'da hala temiz su yok! Arnavutluk’ta Türk bayrağına çirkin saldırı!