İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bir sosyal medya hesabından Bakırköy'de bomba patlatılacağına yönelik paylaşımla ilgili ihbar üzerine çalışma başlattı.
İncelemenin ardından Atatürk'e hakaret içerikli görseller ve çeşitli provokatif paylaşımlarda bulunan hesapla ilgili yabancı uyruklu B.N, Zeytinburnu'nda gözaltına alındı.

Yakalanan B.N, ifadesinde, paylaşımı yapan kişinin yurt dışında yaşayan arkadaşı A.H. olduğu ve kendisinin bu hesapla bir ilgisinin bulunmadığını savundu.
Yapılan araştırmada, A.H'nin ülkeye giriş çıkış kaydına rastlanmadı.
Öte yandan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, söz konusu paylaşımları yapan kişiyle ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulunmuştu. Özdağ, Göç İradesi ve Cumhuriyet Savcılığı'nın harekete geçmesi gerektiğini belirtti.
halktv.com.tr
Taziye düzenlenen mahalledeki 6 kişide corona tespit edildi!82 izlenme
Erdoğan izin vermeyince İBB kendi metrobüslerini ürettirmeye başladı!45 izlenme
Trump’a cevap veremeyen Hilal Kaplan, Kemal Kılıçdaroğlu’na çattı!181 izlenme
AKP'li kadından akıllara zarar sözler 'Cumhurbaşkanımdan rica ediyorum İstanbul'a bir çivi çaktırmasın'1982 izlenme
Sürpriz faiz artışının nedeni ortaya çıktı22 izlenme
Ankara'da kayıp telaşı: Kaçışlar başladı!2842 izlenme
Öğretim üyesi, online derste depremzede öğrencisiyle dalga geçti! "Bırak ya sanki atom bombası attılar”30 izlenme
Yalnız yaşayan 90 yaşındaki Rizeli Fatma Yılmaz, yakacak derdini çözmek için topladığı odunları sırtında taşıyor131 izlenme
İstanbul'da trafiğin yoğun aktığı caddede hem kendi hayatını hem de başkalarının hayatını riske atıp cadde ortasında namaz kıldı
Hidayet Türkoğlu görevden mi alındı? Flaş açıklama geldi
Ülkenin dört bir yanı maden kuşatması altında! Eskişehir’de köylüler 'betonit'e karşı ayakta: "Sözde bize zararı olmayacaktı. Köyümüzü işgal etti. Biz beyazlık istemiyoruz, yeşillik istiyoruz"
CHP'li Kaftancıoğlu oyların yeniden sayılmasının 'tek nedenini' açıkladı