Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, kısa bir süre önce Atatürk Havalimanı'nın yeniden kullanıma açılıp açılmayacağı konusuna, "Şu anda en olumsuz günlerde günlük bin 100 uçak iniyor İstanbul Havalimanı'na ve daha da artacak. Bunlar uçakları da İETT gibi itince gidiyor sanıyorlar. Atatürk Havalimanı hikayesi kapandı gitti" şeklinde yanıt vermişti.
Bahsi geçen açıklama tartışmalar yaratırken, Karaismailoğlu'na bir yanıtta son dönemde muhalif açıklamaları ile gündeme gelen komedyen Şahan Gökbakar'dan geldi.
"NEREYE İNECEK BAKANLARIMIZ?"
Şahan Gökbakar, resmi sosyal medya hesabı Twitter'dan şu açıklamaları yaptı:
"Peki, iki ay önceki gibi kar fırtınası İstanbul ve Sabiha Gökçen'i kapatınca nereye inecek bakanlarımız?'' diye yazan Gökbakar, ''Hani o zor günde imdada yine Atatürk yetişmişti... O açıdan... Yok, sesli düşünüyorum da; Millet Bahçesine iniş zor olmaz mı?"
"Hatırlatma: Kar fırtınası İstanbul Havalimanı ve Sabiha Gökçen'i kapatınca, İstanbul'a gelen bakanlarımızın uçakları Atatürk Havaalanı'na inmişti. "Çünkü Atatürk Havalimanı kuzey rüzgarlara kapalı ve fırtınadan görece çok az etkileniyor" denilmişti..
Not: Şahsen İstanbul Havalimanı'nı beğeniyor ve kullanıyorum. Güzel bir proje. Ama Atatürk Havalimanı da çok önemli bir yatırım. Korunmalı ve tekrar vatandaşın hizmetine sunulmalı. Her türlü koşul için ikinci bir alternatif olmalı diye düşünüyorum."
İşte o paylaşımlar:

Varlık Fonu, kamu şirketlerini batırdı!131 izlenme
İcradan satılık tavuk ve yumurta!213 izlenme
Yurtdışına eğitime giden gençler, Türkiye’ye dönmek istemiyor!108 izlenme
AKP’de Süleyman Soylu istifası: Devleti küçük düşürdü623 izlenme
Kerkük’te 1 kişi öldü, 6 kişi yaralandı: Sokağa çıkma yasağı ilan edildi31 izlenme
MHP'li vekilden skandal sözler! "Cemevleri terör örgütlerinin yoğun olduğu bir yer"31 izlenme
Atatürk'süz Sayıştay! Toplantı odasında dikkat çeken ayrıntı!1765 izlenme
Özlem Gürses'ten ilk açıklama: "Korku bize uzak"15 izlenme
FETÖ kumpasını yendi korgeneral oldu!
Sedat Peker'in ardından Sezgin Baran Korkmaz'dan video! 'Ağzıma açtırma benim' diyerek kime mesaj gönderdi?
Metrobüste başörtülü teyzeden Atatürk düşmanına ders !
Mülakat mağduru öğretmenler sosyal medyayı ayağa kaldırdı: Bakan Tekin istifa sesleri yükseliyor