Nazım Hikmet Halk Kütüphanesi, İsmail Hakkı Tonguç Etüt Merkezi, Nene Hatun Çocuk Evi, Bakırköylüler Emekliler Evi ve çocuk oyun alanları bulunan Bakırköy Belediyesi Demokrasi Parkı ve Cumhuriyet Evi açıldı
Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu açılışta konuştu.
Kerimoğlu konuşmasına, "Kuvayi milliyecileri, Atatürkçüleri, devrimcileri yürekten selamlıyorum" diyerek başladı. Kerimoğlu CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'ndan övgü ile bahsetti. Kerimoğlu bu yapıları nasıl yaptıklarını anlattı, emeği geçenlere teşekkür etti.
Kerimoğlu, Bu yapılara bu isimleri neden verdiklerini tek tek anlattı. Kerimoğlu, Kurutuluş Savaşı'nın destenını yazan Nazım Hikmet'in adını yaşatmak istediklerini söyledi.
Kerimoğlu, "bu yapılara bağışta bulunan dernek, kulüp ve vakıflara teşekkür ettim" diyerek Atatürkçü, cumhuriyetçi, halkçı çocuklar yetiştireceklerini belirtti. Kerimoğlu, tek adama ülkeyi, devleti teslim etmeyeceklerini ifade ederek, bunun için de 24 Haziran'a kadar sıkmadık el, girmedik ev bırakmayacaklarını söyledi.
Kerimoğlu, "Adayımız kim olursa olsun, Türkiye'yi yeniden demokrasiyi tesis edecek hanedenı, tek adamı yıkacağız. Adayı sorgulamadan yeniden güçlü demokrasiyi tesis edeceğiz. Bir nefer olarak arkalarından yürüyeceğiz" diyerek "CHP, halkçıdır, kamucudur, halkın hizmetçisi ve emrindedir" ifadelerini kullandı.
Kerimoğlu, "Önce Türkiye'yi, sonra İstanbul'u, Ankara'yı alacağız" dedi.
Kerimoğlu açılışı 23 Nisan olmasından dolayı çocuklara yaptırdı.
işte o konuşma:
Artvin'de 'maden yasası' protestosu: "Ülkenin yok olması anlamına gelir!"29 izlenme
AKP’de ıstakoz krizi: "Paylaştıysanız istifa edeceksiniz"57 izlenme
AKP'li TBMM Başkanı Şentop 'FETÖ araştırılsın' önergesini işleme koymadı! İşte gerekçesi288 izlenme
Çiftçi kendi kaderine terk edildi: 54 günde sadece mazota 12 kez zam yapıldı51 izlenme
Güllü'nün oğlu Tuğberk, hakkındaki yorumlara ateş püskürdü: "Hepsini not ettim!"26 izlenme
İktidar ne söylerse söylesin piyasaların güvenini kazanamadı, halk giderek yoksullaştı! ‘Tüm modeller çöktü bırakın bu inadı’50 izlenme
Bekir Pakdemirli'nin 4 yıllık bilançosu: "Çiftçiler zarar ettim diyemez"66 izlenme
Rezalet! Polis müdahale ederek Baro başkanlarının Ankara'ya girişini engelliyor!117 izlenme