Konferansa bağlanan Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy ise, “Bu toplantılar Ukrayna, Avrupa ve dünyanın ortak bir zafer yolunda olduğunu kanıtlıyor. Ülkemiz daha iyi durumda. Kıtalar birleşti ve dünyadan milyonlarca insan tiranlığın kaybetmesi için bize destek veriyor” dedi.

Foto: İHA
“UKRAYNA’YA YARDIM YAPMAZSAK BUNU KANIMIZLA ÖDERİZ”
Slovakya Başbakanı Eduard Heger yaptığı konuşmada, “Ukrayna'ya yardım yapmazsak bunu kanımızla öderiz. Buna gerek kalmaması için Ukrayna'yı destekliyoruz. Demokratik dünyanın bunu anlaması gerçekten sevindirici. Ukrayna'ya silahlar, mühimmatlar ve insanı yardım ile yardım etmeye devam edeceğiz. Slovakya olarak Ukrayna'nın AB'ye hızlandırılmış üyeliğini de tam olarak destekliyoruz” dedi.
Konferansta, İsveç 21,7 milyon euro, Çekya 18 milyon euro, Finlandiya 18 milyon euro, Hırvatistan ve İzlanda 2 milyon euro, Gürcitan 7 milyon euro bağışladı.
Gıda skandalında akılalmaz açıklama: Tüm şehre domuz eti yedirdi, 'dindarız' savunması yaptı!21 izlenme
Sedat Peker'in 'vurgun yaptılar' dediği şirket borsada rekor kırdı! Halka arzdan 140 milyon TL topladıkları ortaya çıktı!48 izlenme
İmam Hatip Lisesi yurduna kayıt için koyulan şart dikkat çekti42 izlenme
İlahiyat fakültesinde skandal: Köpeğe cinsel istismarda bulunurken yakalandı!30 izlenme
Bu fiyat farkı neden?102 izlenme
Hekim göçünde tarihi rekor!45 izlenme
Sedat Peker'in 'Soylu'nun kasası' dediği Cihan Ekşioğlu'na ilişkin flaş iddia: Pasaportunu kim iptal etti?172 izlenme
Bunun için mi maaş ödeniyor?128 izlenme
Cumhur İttifakı'nda 'imam' krizi! MHP'liler Millet İttifakı'nın Atatürk'e yönelik saldırıları kınama bildirisine destek verdi, AKP'liler salonu terk etti!
Para için bebeklerin katledildiği hastanelere öfke büyüyor: Bağcılar Medfile Sağlık Hizmetleri Hastanesi öfkeli vatandaşlar tarafından taşlandı!
Corona virüsü tedavisi gören Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in durumu iyiye gidiyor
Yeniden cezaevine gönderilmişti! Murat Çalık'ın avukatı isyan etti: "Sağlık hakkı ihlal ediliyor"