14 Ağustos tarihinde CHP'den resmen AKP'ye geçen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu hakkındaki iddiaların ardı arkası kesilmiyor. Çerçioğlu hakkında bir skandal iddia da Aydın yerel medyası Aydınpost'tan geldi. Yerel medyada yer alan habere göre Çerçioğlu, Aydın Valisi Yakup Canbolat'ı Ali Yerlikaya'ya, AKP Aydın İl Başkanı Mehmet Erdem'i de genel merkeze şikayet etti.

İddiaya göre AKP'li Çerçioğlu Aydın Valisi'ni 'henüz kendisini ziyaret etmemek' ve 'Büyükşehir Belediye Meclisi için gerekli güvenliği sağlayamamak' gerekçeleri ile Ali Yerlikaya'ya şikayet etti. Bununla beraber iddia edilen bir diğer nokta ve Çerçioğlu'nun asıl öfkelendiren neden; Valinin daha kendisini ziyaret etmeden Kuşadası Belediye Başkanını ve CHP Aydın Büyükşehir Meclis Grup Başkanını makamında ağırlaması.
Çerçioğlu'nun bu şikayetinin ardından Vali Canbolat, Çerçioğlu'nu ziyaret etti. Ancak Çerçioğlu valiyi kot pantolon ile karşıladı.

İddialar vali ile sınırlı değil. Bir diğer iddiaya göre Çerçioğlu, AKP İl Başkanı Mehmet Erdem’i de genel merkeze şikâyet etti. Çerçioğlu’nun, 'uyumlu çalışabileceği' bir il başkanı atanmasını istediği öne sürülüyor.
Çerçioğlu hakkındaki bu iki iddianın ardından bir üçüncü iddia ise eşinin şirketi Jantsa ile alakalı. İddiaya göre Çerçioğlu, önümüzdeki günlerde Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır’ın Aydın ziyaretinde Jantsa'yı ziyaret etmesini özellikle talep etti. Ancak Bakan Kacır'ın bu talebi kabul etmediği öne sürülüyor.
YENİ Parti'den Mansur Yavaş açıklaması27 izlenme
Sinop ağlıyor: Kesilen ağaç sayısı 650 bini aştı!434 izlenme
İBB, TÜRGEV’in 171 milyon lira harcanan beş yurdunu geri aldı!166 izlenme
Trump için yolun sonu mu? "Önce savaşa sürdüler, şimdi azledecekler!"31 izlenme
Ayakta durmakta zorlanırken kolundan sürüklediler35 izlenme
Bir sigara grubuna daha zam geldi49 izlenme
Ülke yangın yeriyken, Saralları sessiz sedasız bıraktılar54 izlenme
Çağdışı kafanın zulmü karşısında sevinç çığlıkları attılar !1458 izlenme
PKK üzerinden ticaret
Yolsuzluktan yargılanan AKP'li başkan serbest! Davada 4 ayda tutuklu sanık kalmadı
İmamoğlu'ndan adliye önünde sert tepki: "Hangi filmin fragmanını izlettiğinizi net olarak görüyoruz. Neden korktuğunuzu anlıyoruz. Son gülen milletimiz olacaktır!"
Sedat Peker 'Bu konuyu da araştırın kardeşlerim, buradan çok suç çıkar' demişti, tehdit ettiği gazeteci Cihan Çakır konuştu! İçişleri Bakanlığı da işin içindeymiş!