Asansör bu sırada aşağı kaymaya başladı. Öğrenciler paniğe kapıldı. Çıkmaya çalışan Ertaş, can havli ile atılınca asansör kabini ile duvar arasında sıkışarak feci şekilde can verdi. Genç kızın duvar ile asansör kabini arasında sıkışması üzerine asansörün durduğu, düşmesi halinde daha büyük bir facianın meydana gelebileceği belirtildi.

Hayatını kaybeden öğrenci birkaç ay önce paylaştığı fotoğrafta asansör aynasına “Sadece ölüler görür” diye yazmış
BİR ASANSÖR ARIZALIYDI
Yurt binasındaki 15 kişilik iki asansörden birinin arızalı olduğu, çalışan tek asansörün de sıkıntılı olduğuyla ilgili öğrencilerin daha önce yönetime defalarca şikayette bulunduğu, sonuç alamayınca da sosyal medyada paylaştığı ortaya çıktı.
“KURTLU YEMEKTEN SONRA CANIMIZ DA ARTIK TEHLİKEDE”
Yurtta kalan bir öğrenci, odasının camından çektiği videoda, “Video almamamız konusunda çok uyarıldık. Sesimizi çıkarmamamızı sağlamaya çalışıyorlar. Günlerdir uyardığımız asansör düştü. Kurtlu yemeklerden sonra canımız da artık tehlikede. Çok uyardık, hepimiz söyledik fakat asansör bir türlü yapılamadı. Yüksek kattan düştüğü söyleniyor. Görüntü almamızı engellemeye çalışıyorlar. Artık bizim sesimizi duyun” diyerek isyan etti.

DHA
VALİ: ARAŞTIRIP İNCELİYORUZ
Aydın Valisi Yakup Canbolat, Işıklı KYK yurdunda yaşanan asansör faciasının ardından kısa bir açıklama yaparak konu ile ilgili soruşturmanın başlatıldığını belirtti.
Canbolat, “15 öğrencinin sağlık durumunda bir problem yok. Konuyla ilgili adli ve idari soruşturma Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülüyor. Olaya müdahale edildi. Öğrencilerimizde bir sorun yok hepsi asansörden kurtarıldı. Maalesef bir öğrencimizi kaybettik. Tüm ekiplerimiz bölgede. Asansörün 21 Eylül’de bakımı yapılmış. Ama biz her halükarda Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma dışında, idari çalışma da başlatıyoruz. Konuyu her yönüyle araştırıp inceleyeceğiz” dedi.

ÖĞRENCİLER AYAKLANDI
Kız yurdundaki olayı duyan ADÜ'nün diğer yurtlarındaki öğrenciler Işıklı yurdu önüne geldi. “Yönetim istifa”, “KYK susma hakkını savun” sloganları atan öğrencilere polis müdahale etti. Kent meydanında toplanan öğrencilere de polisler TOMA’larla müdahale etti. Bazı öğrencilerin gözaltına alınması tansiyonu daha da yükseltti.
Sözcü
İşte Maduro'nun kalacağı hücre! Adım atacak yer bile yok23 izlenme
İstanbul'da emekli olmak: Ne çıkış biletine ne ilaca para var!40 izlenme
Nejat İşler'den Narin tepkisi: “Koruyamıyoruz çocuklarımızı. Bizim de suçumuz var. Biz millet olmayı bıraktık kabile devleti olmaya karar verdik galiba”73 izlenme
THK, ertelenen ödemeleri için 12 ambulans helikopterini satıyor44 izlenme
Asgari ücrette büyük kayıp57 izlenme
26 yıllık sır ortaya çıktı! 'Anadolu Federe Devleti'50 izlenme
Mahkeme CHP kurultayı ile ilgili kararın gerekçesini yazdı: "Mutlak butlan koşulları ispatlanamadı"20 izlenme
‘AKP’li belediyenin personeli yurttaşları tehdit etti’ iddiası207 izlenme
Deprem uzmanından kara haber: ‘7 ve üzeri deprem olacak’
Dışarıdan getirilen sütün parasını istediler: Hesabı gören aile şok oldu
İBB Davası'nda 36. celse: İBB'de örgüt yöneticisi demişlerdi, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na 4 araba tahsis etmiş!
İnceleme yapan Bakan Koca maske takmadı!