Hell Angeles suç örgütünün yönetcilerinden "Cehennem Necati" lakaplı Necati Coşkun Arabcı, Slovakya'nın Nitra kentinde gözaltına alındı. Bir restoranda yemek yediği esnada 10 kişilik ağır silahlı polis ekibi tarafından gözaltına alınan Arabacı, sınır dışı edilmek üzere serbest bırakıldı.
Sabah Gazetesi'nden Ümit Erkan Demircan'ın haberine göre; suç örgütü Hells Angels motosiklet çetesinin üst düzey yöneticilerinden Necati Coşkun Arabacı, salı günü saat 17.30 sıralarında ailesi, arkadaşları ve korumalarıyla birlikte Slovakya Nitra'da yerel bir restorana giriş yaptı.
Yemeklerin yendiği sırada 10 kişilik ağır silahlı özel bir polis birliği, restorana girerek herkesin şaşkın bakışları arasında Arabacı'yı gözaltına aldı.

Nitra Göçmenlik Hizmetleri ofisine götürülen ve burada bir süre demir parmaklıklar arasında tutulan Arabacı, 10 saat boyunca polise ifade verdi.
Karakol önünde kısa sürede Alman ve Türklerden oluşan kalabalık bir grup birikirken, bölgeye ağır silahlı ve maskeli bir birlik görevlendirildi. 3 kişilik bir avukat gurubu ise Arabacı'yı savunmak için kısa sürede karakola giriş yaptı.
Polisin restorana yaptığı baskın sırasında Avrupa Birliği vatandaşı bir akrabasının seyahat belgesini ve oturma iznini gösteren Arabacı'nın, geçtiğimiz Eylül ayında merkezi Bratislava'nın eski kent bölgesinde bulunan NS Enterprise sro isimli bir şirket kurduğu şirketin faaliyet alanının ise konut ve konut dışı gayrimenkul kiralamak olduğu ortaya çıktı.
Arabacının ikametgahının ise Hırvatistan'ın küçük Fužine köyünde olduğu belirlendi.
Almanya Federal Cumhuriyeti'nin Ağustos ayında Schengen Bilgi Sistemi'ne girdiği bir bilgi doğrultusunda gözaltına alındığı belirtilen Arabacı, ifadesinin ardından 30 gün içerisinde ülkeyi terk etmesi koşuluyla serbest bırakıldı. Arabacı, 02:00 sıralarında kalabalık bir konvoyla karakoldan ayrıldı.

Almanya doğumlu Necati Coşkun Arabacı, suç örgütü lideri Ayhan Bora Kaplan'ın oğlunun 2023 yılında düzenlenen sünnet düğününde taktığı takılarla gündeme gelmişti.
“Silahlı suç örgütü kurmak ve yönetmek”, “kasten yaralama” gibi çok sayıda suçtan toplam 68 yıl hapis cezasına çarptırılan Kaplan'ın oğluna Arabacı, çok sayıda altının bulunduğu bir kordon takmıştı.
Ayhan Bora Kaplan krizinde yeni perde: Ankara'da göreve iade edilen Emniyet Müdür Yardımcıları yeniden gözaltına alındı42 izlenme
Murat Ongun, emniyette kendini böyle savundu30 izlenme
Silahlı saldırıda öldürülen Serdar Öktem'in aracı bu hale geldi43 izlenme
Her ampulü açtığında soyuluyorsun Türkiye!69 izlenme
Beyoğlu Belediyesi’ne bir haftada ikinci tahliye!31 izlenme
Bunu da yaptılar ! İstanbul Beykoz'da 'Evet’ çadırının elektriği camiden !285 izlenme
İlkokul öğrencilerine istismarda bulunmuş! 60 yaşındaki öğretmene 47 yıl hapis cezası: 'Hayatım bitti' dedi19 izlenme
Son ankette sürpriz sonuçlar! İstanbul, Ankara, İzmir'de kim önde?31 izlenme