Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş suikastında adı geçen MHP'li avukat Serdar Öktem, İstanbul'da uzun namlulu silahlarla saldırıya uğradı. Saldırıda ağır yaralanan Öktem, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Saldırganların ise olay yerinde otomobille kaçtığı öğrenildi.
Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş, saldırının ardından sosyal medya hesabı üzerinden yazılı bir açıklama yaptı.
Ateş, Öktem'in telefonundan gelecek olan cihaz bilgilerinin önemli olduğunu hatırlatarak, "Eli kanlı katillerin can güvenliğinin sağlanması bu siyasi cinayetin aydınlatılması noktasında önem arz ediyor" dedi.
"Katıldığım son duruşmada Sinan Ateş suikastine karışıp soruşturma ve kovuşturma süreci boyunca hakkında kuvvetli şüphe veya maddi delil bulunan, hüküm giyen ya da kovuşturması devam eden şahıslardan özellikle Doğukan Çep, Tolgahan Demirbaş, Emre Yüksel ve Serdar Öktem'in can güvenliğinin sağlanması gerektiğini mahkeme heyetine iletmiştim. Çünkü süreç artık kamuoyunun gözü önünde ilerlemiyordu ve arka planda sıcak gelişmeler yaşanıyordu. Özellikle Serdar Öktem'in Apple'dan cihaz bilgilerinin gelmesi önemliydi ve devam eden diğer soruşturma dosyasında Sinan Ateş suikastine ilişkin yer alan iddialar çok ciddiydi. Zamanın beni haklı çıkarmasını değil adaletin yerini bulmasını istiyorum. Ne kadar alçak da olsalar insanlıktan nasiplerini almamış da olsalar eli kanlı katillerin can güvenliğinin sağlanması bu siyasi cinayetin aydınlatılması noktasında önem arz ediyor. Çünkü hepsi konuşacak ve bu siyasi cinayeti onlara ihale eden asıl canilerin adını verecek"
TELE1
Rekor harcama159 izlenme
Eğitimde zam fırtınası!31 izlenme
AKP'den bir ballı atama daha: Kardeşler müdür oldu!37 izlenme
Kocaeli’deki faciada ölenlerin kimlikleri belli oldu! Aralarında çocuklar da var21 izlenme
Atatürk'e hakarette yeni gelişme130 izlenme
Kılıçdaroğlu milyonların beklediği 'bir kaçış planı anatomisini' açıkladı! 'Erdoğan ve ailesi ABD'de paravan vakıf kurdu; TÜRGEV ve Ensar 1 milyar lira taşıdı'57 izlenme
Narin cinayetinde yeni gizli tanık ortaya çıktı: Amca Salim Güran katil olmayabilir62 izlenme
Şehidin külliyesi yarım bırakıldı!88 izlenme
TBMM Başkanı Şentop'a göre, vatandaş az para harcadığı için milletvekili maaşları yüksek görünüyormuş !
Barış Yarkadaş açıkladı: Ziraat Bankası'nın 300 milyonluk saat paketinden neler çıktı neler!
Trabzon Havalimanı'nda Soylu’ya "Akıllı ol" diye seslenen vatandaşla ilgili flaş gelişme!
Atina tahrikte hız kesmiyor!