Ankara’da uğradığı silahlı saldırıda öldürülen eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş davasında 10 sanığın tahliye edilmesinin ardından MHP ve Ülkü Ocakları yetkililerinin savurduğu tehditlere Ayşe Ateş’ten yanıt geldi.
Ayşe Ateş’in cinayete ilişkin “talimatı veren kişilerden” diyerek işaret ettiği MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter kararın ardından “Vallahi hesaplaşacağız, billahi helalleşmeyeceğiz…” paylaşımı yaptı. Yönter’in ardından, Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcısı Burak Kılıç da Sinan Ateş davasını takip eden gazetecileri tehdit etti.
Sinan Ateş’in Ankara’nın Yenimahalle ilçesindeki evinin önünde keşif yaptığı, çektiği fotoğraf ve videoları suikast davasının sanıklarından Tolgahan Demirbaş’a gönderdiği iddia edilen Kılıç, gazeteciler Alican Uludağ, Timur Soykan, Barış Pehlivan, İsmail Saymaz ve Erk Acarer’in fotoğraflarını paylaşıp “Bizler AB ve ABD fonlarının doldurduğu dolma kalemler değiliz, bizler kurşun kalemleriz. Kurşun kalemlerin de bir gün galip geleceğini mutlaka göreceksiniz!” notunu düştü.
Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş ise İzzet Ulvi Yönter ve Burak Kılıç’ın tehditlerini değerlendirdi.
Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Ateş şunları söyledi:
“Aslında mektup masada duruyor. Görmesi gereken bütün gözler ona bakıyor. Adını “KAYIP MEKTUP” koydukları için bakan gözler bir türlü göremiyor.
Burak Kılıç ise cezasız kalan her suç failini daha da azgınlaştırır, sözünün canlı bir örneği olarak karşımızda duruyor.
Bugün daha gür sesle dile getirdikleri “Hesaplaşacağız, helalleşmeyeceğiz! söylemi de ilerleyen günlerde kimlere, neler yapmayı planladıklarının ilanı gibi duruyor.
Masadaki mektup, ona bir elin uzanmasını bekliyor.”
Kaynak: TELE1
Memleketin geldiği nokta! Kocaeli'nin Körfez ilçesinde iki genç, kızgın pişme fırınının içinde pişen tavuğu çaldılar!40 izlenme
Bekir Bozdağ'a soruşturma açıldı2010 izlenme
İmamoğlu'na küfür etti! Herkeste aynı soru: İçeri girecek mi?19 izlenme
Ekrem İmamoğlu'nun avukatı isyan etti25 izlenme
Benzine 7 lira zam geleceği iddia edildi!46 izlenme
Asgari ücrette son durum ne? AKP'li Kurtulmuş'tan açıklama60 izlenme
'Dün dündür bugün bugündür' gerçek oldu: Sinan Oğan’ın unuttuğu cümleler35 izlenme
AKP’Lİ BAŞKAN MAKAM ARACINA MASAJ KOLTUĞU İSTEDİ!97 izlenme