Silahlı saldırı sonucu öldürülen eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş, Kurban Bayramı ve Babalar Günü dolayısıyla sosyal medyadan bir mesaj yayınladı.
“Benim çocuklarımın elini öpebileceği, hediye verebileceği, bayramını kutlayabileceği bir babası yok” diyen Ayşe Ateş, “Karanlığın kaçacak yeri kalmadı. Bizim tahammül edecek sabrımız yok. Ya kıyamet kopacak ya da adalet yerini bulacak” ifadelerini kullandı.
Ayşe Ateş’in paylaşımı şöyle:
“Benim için “tek başına” ile başlayan onlarca cümle kuruluyor. Hayır! Ben tek başıma değilim. Arkamda bu ülkenin vicdanını, insanlığını kaybetmemiş, adaleti geri isteyen evlatları var. En önemlisi de asil kadınları var.
Çünkü ne zaman yorulsam, ne zaman umutsuzluğa kapılsam, ne zaman korksam omzumda şerefli kadınlarımızın o güçlü elini hissedip yeniden toparlanıyorum. Ne zaman sendelesem “Sakın yıkılma, korkma, doğrul Ayşe!” diyorlar. Onların verdiği güç ve güvenle karanlığın üzerine korkmadan, kararlılıkla yürüyebiliyorum. Biliyorum ki arkamdalar, biliyorum ki karanlık en çok onlardan korkuyor.
Gelinen noktada kadınlarımızın başı çektiği bu adalet arayışı kendi kalıbını yırtarak bugüne dek bu ülkede adalet arayan herkes için sembolik bir mücadeleye dönüştü. Her ne kadar vicdanı paramparça olsa da elinden bir şey gelmeyen, Gazze’deki, Urumçi’deki ya da dünyanın herhangi bir yerindeki mazluma adalet götüremeyenler için büyük bir vicdani kıymete kavuştu.
Bu adalet arayışında adalet arayan her kadınımız bir meşale oldu, her erkeğimiz bir fener. Karanlığın kaçacak yeri kalmadı. Bizim tahammül edecek sabrımız yok. Ya kıyamet kopacak ya da adalet yerini bulacak.
Unutulmasın ki babasız bütün çocukların babası devlettir. Bugün hem bayram hem de Babalar Günü ve benim çocuklarımın elini öpebileceği, hediye verebileceği, bayramını kutlayabileceği bir babası yok.”
Kaynak: TELE1
Sarayın bütçesine yüzde 233 zam!235 izlenme
Erdoğan’ın Malatya mitingi öncesi şok tepki ‘Seni burada istemiyoruz yeter’ diye bağırdılar!53 izlenme
Bir haftada hem kaymakam hem kayyum oldu29 izlenme
Ne kasiyer var ne güvenlik, alışverişini yapan parasını kendi ödüyor! O markete giren Türk gözlerine inanamadı: "Ütopik ülke kurmuşlar. Hiç mi hırsızlık olmaz"56 izlenme
Erdoğan, Ankara’ya lise arkadaşını atadı242 izlenme
Benzin ve motorine büyük zam! İndirim bekleniyordu zam geliyor!81 izlenme
Savcılık açıkladı: "Evinde belge bulundu, saldırıyı planlamış"120 izlenme
AKP’li Selman Öğüt, Türkiye'yi tanıttığı videoda “Rakı milli içkimiz” diyen milli gururumuz Alperen Şengün'ü hedef gösterdi!27 izlenme