Azerbaycan Ermenistan hattında sıcak çatışma sürüyor. Azerbaycan Savunma Bakanlığı, Ermenistan silahlı kuvvetlerine karşı savaş faaliyetlerini ve sivil halkın güvenliğini sağlamak amacıyla cepe hattı boyunca karşı saldırı kararı alındığını duyurdu.
Azerbaycan Ermenistan hattında son dakika gelişmesi yaşandı. Azerbaycan Savunma Bakanlığı Ermenistan silahlı kuvvetlerine karşı savaş faaliyetlerini ve sivil halkın güvenliğini sağlamak amacıyla cepe hattı boyunca karşı saldırı kararı alındığını duyurdu.
Azerbaycan Savunma Bakanlığı açıklamarında şu ifadelere yer verdi:
"Ermenistan silahlı kuvvetlerinin savaş faaliyetini önlemek ve sivil halkın güvenliğini sağlamak için Azerbaycan Ordusu komutanlığı tüm cephe boyunca bir karşı saldırı başlatmaya karar verdi.
Personelimiz ve tank birimlerimiz, füze ve topçu birlikleri, cephe uçakları ve insansız hava araçlarının desteğiyle, cephede ve savunma derinliklerinde bulunan çok sayıda Ermeni kuvveti, askeri tesis ve askeri teçhizatı tespit edip imha etmektedir.
Sahadan edinilen bilgilere göre, Ermeni hava savunma birimlerinin 12 OSA uçaksavar füze sistemi farklı yönlerde imha edildi. Azerbaycan Hava Kuvvetleri'ne ait bir savaş helikopteri Tatar yönünde düşürüldü, mürettebat yaşıyor.
Birliklerimizin hızlı karşı saldırısı devam ediyor." (DHA)

HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan'dan terör lideri Öcalan'a muhalefet suçlaması44 izlenme
Diyanet ayağını gazdan çekmiyor17 izlenme
Madenciler bu kez emekli aylıkları için meydanlardaydı!54 izlenme
Kişi başı 16 bin dolar milli gelire sahibiz ama hissedilen derin yoksulluk, neden?37 izlenme
Çiftçi karamsar 2022'de gıdaya erişim zorlaşacak: Ekim azaldı, ekenler gübre atamadı ve sulama yapamadı57 izlenme
Mısır'dan Ayasofya yorumu: Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imajını güçlendirmek için tasarlandı76 izlenme
Esad'dan Erdoğan'a sert sözler: Erdoğan hırsızdır. Bugün de toprağı çalıyor!245 izlenme
Özgür Özel’den emekliye zam sözü27 izlenme
Mansur Yavaş: "Gökçek ve ailesi yargılanmadıkça kimse adaletten bahsetmesin"
Tarikatçı kafa iyice uçtu ! Mahmut Hoca'nın ameliyatına öbür dünyadan doktor gelmiş !
Optimar Araştırma Başkanı : AK Parti için sonun başlangıcı...
Türkler tatil için Yunanistan'a gidince Turizmciler Yunanistan'a işletmeye açmaya karar verdi