A Para'da yer alan, sigorta girişi 8 Eylül 1999 sonrası olan vatandaşlar için yerel seçim öncesinde 'Kademeli Emeklilik Düzenlemesi' gelecek iddialarına Çalışma Yaşamı Uzmanı Prof. Dr. Aziz Çelik, isyan etti.
Haberin birçok gazete ve internet haber sitesinde yer alması üzerine sosyal medya hesabından paylaşım yapan Çelik, şu ifadelere yer verdi:
"Hükümetin böyle bir hazırlığı yok! Emeklilik bekleyenlerin beklentileri ile oynamayın! Aslı olmayan tevatürleri 'fırsat' diye yaymayın lütfen! Biraz editoryal özen lütfen!"

Sigorta girişi 8 Eylül 1999 sonrası olanlar için 31 Mart yerel seçimleri öncesinde yeni bir çalışma yürütüldüğü aktarılırken; Kademeli Emeklilik Düzenlemesi'nin yakın zamanda duyurulacağı iddia edildi.
Bu kapsamda A Para'nın aktardığı haberde, "Bakanlık harekete geçti! Yapılan çalışmanın onaylanması halinde, 2000 ve 2008 arası sigorta girişi olanlar, istenen koşulları sağladıkları taktirde emekli olabilecekler. 9 Eylül 1999 sonrası SGK, BağKur ve Emekli Sandığı girişi olan kadınlar için 43 yaş ve 6250 prim günü, erkekler için 45 yaş ve 6250 prim gün şartı aranacak" denildi.
Kaynak: Gerçek Gündem
Yeni havalimanındaki maliyete kimse bu açıdan bakmamıştı! Yıllık 120 milyon dolar kimin cebine girecek?334 izlenme
AYM, Gezi’de ihlal bulamadı!171 izlenme
Depremzedeler için çalışmayan kepçeler Atatürk Havalimanı için çalıştı31 izlenme
Galata Kulesi’ne rant yolu açılıyor35 izlenme
Diyanet 4-6 yaş Kur'an Kursları için 10.4 milyon TL'lik kitap bastırdı!28 izlenme
Erbaş ve Altun kasayı boşalttı19 izlenme
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Deprem Sonrası Yoğun Görüşme Trafiğinde32 izlenme
Aydınlı pamuk üreticisi isyan etti: "Öyle bir yere gelecek ki iş işten geçmiş olacak. Tamamen tarımda dünyaya, dışarıya bağımlı bir ülke olacağız"13 izlenme