Kütahya İl Ambulans Servisi Başhekimliğine bağlı 3 kişilik ambulans ekibi, Maltepe Mahallesi Ahmet Yakupoğlu Caddesinde alkollü bir kişinin merdivenlerden düştüğü ihbarı aldı.

KAPIYI ÇALAN OLMADI
Kısa sürede caddeye giden sağlık personeli yolda Mehmet K.ya hasta yakını olup olmadığını ve ihbar edilen adresi bilip bilmediğini sordu. Mehmet K.nın gösterdiği eve giden sağlık ekipleri, kapının açılmaması üzerine komuta merkeziyle yeniden iletişime geçti.

DEMİR SOPAYLA SALDIRDILAR
Merkezin, düşen kişinin bir alt sokakta oturduğunu bildirmesi üzerine araca binen sağlık personelinin önünü kesen Mehmet K., sağlık çalışanlarına hakaret etti. Ardından oğlu Hüseyin Mert K. ile birlikte demir sopalarla 3 sağlık çalışanına saldırarak darbetti.

GÖZALTINA ALINDILAR
Sağlık ekiplerinin telsiz anonsuyla beyaz kod vermesi üzerine olay yerinden kaçan şüpheliler, gelen polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.
Yaralanan sağlık çalışanları M.A., A.K. ve G.Y., olay yerine gönderilen başka bir ambulansla kaldırıldıkları Kütahya Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındı.
Düşen kişiye ise başka bir ambulans gönderildi. Şüpheli baba ve oğlunun emniyetteki işlemleri sürüyor. (DHA)
Sözcü
Cumhurbaşkanlığı anketine göre o isim Erdoğan'a fark atacak18 izlenme
İmamoğlu: “Bizi doğruluktan ve doğru olmaktan kimse geri tutamayacağı gibi, bizi bırakın bir köyden, herhangi bir noktadan kovabilecek hiç kimse, bu ülkede anasının karnından doğmadı”24 izlenme
Ekmek ve simide kaçak zam22 izlenme
Cumhuriyet coşkusu gece de sürdü!46 izlenme
Acun Ilıcalı ekibi Antalya'ya geliyor! İşte oynayacakları Süper Lig takımı17 izlenme
O ilde de aynı skandal: 186 hamile çocuk!250 izlenme
Oy pusulalarını PTT taşıyacak109 izlenme
Esnaf perişan, oda başkanı davullu zurnalı eğlencede!68 izlenme