MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada, Abdullah Öcalan için, "Terörist başının tecridi kaldırılırsa gelsin TBMM’de DEM Parti grup toplantında konuşsun. Terörün tamamen bittiğini ve örgütün lağvedildiğini haykırsın" demesinin ardından Öcalan’ın avukatları Abdullah Öcalan'la görüşmek için yeni başvuruda bulundu.
Gazeteci Hande Fırat sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Abdullah Öcalan'ın yeğeni Ömer Öcalan'ın görüşme talebinin kabul edildiğini yazdı.
Fırat'ın paylaşımı şöyle:
"İmralı ziyareti için başvuru yeğeni Ömer Öcalan tarafından uzunca bir süre önce yapılmıştı. Resmî bir açıklama şimdilik yok ama gelen bilgiler ziyarete izin verildiği yönünde. Yakın bir tarihte bekleniyor."
TELE1 Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ da, "Yarın veya perşembe günü bir avukat ekibinin İmralı'ya gittiğini görebiliriz" demişti.
Tele1
Skandal! Bakan, Bylock soruşturmasını engelledi!427 izlenme
Katil Mustafa Murat Ayhan'ın ifadesi ortaya çıktı: Azra'nın başını uçurumdan atmış...111 izlenme
Tarımda kriz kapıda!93 izlenme
İnce'den AKP'nin dış politikası hakkında çok konuşulacak tespit!69 izlenme
Tutuklu gazeteci Fatih Altaylı'dan İsmail Saymaz'a not: "Gençler bizim yerimize bedel öderken biz sessiz kalacak değiliz"22 izlenme
Melih Gökçek’in mal varlığı incelenecek!163 izlenme
AKP'ye bir kötü haber de İstanbul'dan geldi!64 izlenme
Erdoğan'ın müjdeleri artık etrafını bile ikna etmiyor13 izlenme
Bayrampaşa Belediyesi'ne operasyonda MHP'li yönetici de gözaltında
Bakan Koca açıkladı: 9.138 yeni vaka tespit edildi, toplam vaka sayısı 2.326.256'ya, can kaybı 22.807’ye yükseldi!
CHP’li Tanal: İBB’de daire başkanları ve müdürler İmamoğlu’nun aleyhinde çalışıyor
İşte belediyede Mansur Yavaş'a 'engel' olan yöneticiler!