Home
28 Mayıs 2024 ( 21 izlenme )
Reklamlar

Bahçeli Olcay Kılavuz’un danışmanlık görevine son verdi


Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş’in öldürülmesine ilişkin soruşturmada adı geçen Olcay Kılavuz’un, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli için yürüttüğü danışmanlık görevine son verildi.



Gazeteci İsmail Saymaz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş’in öldürülmesine ilişkin soruşturmada adı geçen Olcay Kılavuz’un Bahçeli’nin danışmanlığı görevine son verildiğini duyurdu.

Sinan Ateş’in öldürülmesine ilişkin soruşturmada o dönem Mersin milletvekili olan Olcay Kılavuz’un da adı geçiyordu. 14 Mayıs 2023 seçimleri sonrası milletvekilliği sona eren Kılavuz, 27 Ekim 2023’te ise MHP lideri Devlet Bahçeli’nin TBMM danışmanı olmuştu.

Kaynak: TELE1

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Akaryakıta dev zam kapıda Bodrum Cennet Koyu’nda talana tam gaz devam! AKP'nin eğitim politikası: En az bütçe fen lisesine, en çok bütçe imam hatiplere! 'Mehmet Cengiz Londra'da sokak satın aldı' iddiasına şirketten yanıt