Home
08 Ekim 2019 ( 124 izlenme )
Reklamlar

Bakan Albayrak bu sefer "Burası önemli değil" dedi "EYT ile ilgili çalışmamız yok"


Emeklilikte yaşa takılanlar ile ilgili gelen sorulara Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, “EYT gündemimizde yok, böyle bir çalışma da yok” yanıtını verdi.


Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın kampta yaptığı sunumların ardından milletvekillerinden en çok gelen soru Emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) ile ilgili oldu.


Albayrak, sorulara “EYT gündemimizde yok, böyle bir çalışma da yok” diye yanıt verdi.


Albayrak’ın, sunumunda, “Seçimlerin yenilenmesi ve ekonomik saldırılar olmasaydı bugün ekonomideki veriler bizim istediğimiz noktada olacaktı. Ama çalışmalarımızı yaptık. En kısa sürede özellikle işsizlikte pozitif adımlar olacak” dediği öğrenildi.

https://www.turkiyemtv.com.tr/haber/3186145/bakanalbayrakbuseferburasionemlidegildedieytileilgilicalismamizyok

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Hangi zamlar seçim sonrasına ertelendi? 31 Mart gelmeden cepleri yakmaya başladı Eylem Tok ve oğlunun firarı sonrası iki kişi gözaltında Şevval Sam'dan sahnede Atatürk vurgusu "Vazgeçmeyeceğiz" Osman Gökçek İmamoğlu’nu hedef aldı Meclis karıştı! Ağbaba: "Sen trol çocuğusun!"