Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Bilgin, EYT düzenlemesinin Aralık ayının ilk haftasında Meclis'e sunulacağını duyurdu ancak AKP'li bazı yetkililer EYT teklifinin Aralık ayı içinde Meclis’e sunulsa dahi görüşmelerinin yapılıp yasalaşmasının Ocak ayı ortasını bulabileceğini belirtiyor.
Yüz binlerce kişi Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesini bekliyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, teknik çalışması biten düzenlemenin muhtemelen Aralık ayının ilk haftasında Meclis'e sunulacağını duyurdu. Ancak 5 Aralık’ta 12 gün sürecek bütçe mesaisine girecek Meclis’e bütçe maratonu sonrası biri enerji, diğeri ekonomi olmak üzere 2 torba kanunun daha sunulacağı ifade ediliyor.
Gazete Duvar'ın aktardığına göre, bu teklifler de yasalaştıktan sonra her bütçe sonrası olduğu gibi çalışmalara kısa bir ara verileceği biliniyor. AKP'li bazı yetkililer yoğun gündem nedeniyle EYT teklifinin Aralık ayı içinde Meclis’e sunulsa dahi görüşmelerinin yapılıp yasalaşmasının Ocak ayı ortasını bulabileceğini belirtiyor.
Diyanet susturacak!29 izlenme
İBB İstanbul Otogarı'nı baştan sona yeniledi!217 izlenme
Bloomberg'den Erdoğan-Trump görüşmesi yorumu: Alışveriş listesiyle gelecek9 izlenme
CHP’li Özkoç’un Erdoğan’a yönelik sözlerine erişim engeli getirildi41 izlenme
RTÜK üyelerine tek koltuk yetmiyor! Hem RTÜK’te hem Reklam Kurulu’nda yönetici!48 izlenme
Suriyeliler Göç İdaresine saldırdı! Çok sayıda gözaltı var!62 izlenme
Eskişehir'de üniversite öğrencilerinin yürüyüşüne polis müdahalesi!23 izlenme
Uzaydan görülen Atatürk portresi76 izlenme