Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, AK Parti TBMM Grup Toplantısı öncesi gazetecilerin EYT düzenlemesiyle ilgili sorularını yanıtladı.
Bakan Bilgin, kanun teklifinin Meclis gündemine ne zaman geleceğiyle ilgili şöyle konuştu;
“Gruptaki milletvekillerimiz konuyu tartışıyor. Onlar Meclis’e götürecek, biz değil. Meclis’in iradesinde, bizden top çıktı. Milletvekillerimizin iradesiyle o şekilleniyor. Bundan sonraki aşamaları biz takip etmiyoruz.
Biz Meclis’te milletvekillerimize, grubumuza getiriyoruz, orası değerlendiriyor, artık incelenir diye düşünüyorum”

Bakan Bilgin, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’nin konuya destek verdiğini belirterek, “Özellikle kıdem tazminatıyla ilgili karşılaşılabilecek sorunu çözdü. Özel bir paket hazırladı. Dolayısıyla sorun yok” diye konuştu.
Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ise EYT konusuna ilişkin, “Hazine’den de çıktı. Biz her an her şeye hazırız” dedi.
(DHA)
Türkiye'nin gündemine oturan Merve Akpınar okuluna alınmadı! MEB, sözlerinden rahatsız olmuş!89 izlenme
Türk ihracatçılar, İsrail'le ticaret yasağını delmenin yolunu arıyor43 izlenme
Yeni kriz kapıda: Rusya-Ukrayna savaşı besicileri vurdu!44 izlenme
E-ticaret, altın çağını pandemi sürecinde yaşadı31 izlenme
"Turbun büyüğü" Şimşekli fotoğrafta! Bahadır Özgür o evraktaki "İngiliz Mehmet" detayını açıkladı!36 izlenme
Savaş akaryakıt sektörünü vurdu: Benzin ve motorine zam katlandı!54 izlenme
MHP'li vekil itiraf etti: AKP İstanbul'u kaybetti!704 izlenme
RTE'den büyük başarı! MB döviz rezervleri 7 yılda 130 milyar dolardan 93 milyar dolara ‘yükseldi!’126 izlenme