Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Göktaş son günlerde makam araçları ile gündemde. Yerli ve Milli otomobil olarak adlandırılan TOGG marka makam aracı ile 2024 yılının Aralık ayında bütçe görüşmeleri için TBMM’ye gelen bakan Göktaş'ın geçtiğimiz günlerde TOGG'dan vazgeçtiği görülmüştü.
14 Ağustos tarihinde Karabük gezisinde TOGG yerinde masaj koltuk özellikli 32 milyon 600 bin liralık Mercedes AMGS 63 serisi araca binen bakan eleştirilerin odağına oturmuştu. Eleştirilerin ardından bakanlıktan konuya dair açıklama yapılmış ve hangi programda hangi aracın kullanılacağının profesyonel ekipler tarafından seçildiği belirtilmişti.
Sözcü'deki habere göre dün Meclis'te toplanan komisyona katılan bakan Göktaş'ın kırmızı renkli TOGG makam aracı ile katıldığı görüldü.

Talih kuşu rotayı mı şaşırdı: 400 milyon liralık bilet nerede? Kolombiya iddiası kıyameti kopardı, açıklama yok25 izlenme
Kâr gemileri limanda bekliyormuş! Şeker ithalat kararının yayımlandığı gün limanlara şeker yüklü gemiler yanaştı!34 izlenme
Suriye/Irak tezkeresindeki ‘yabancı asker’ maddesine itiraz eden gaziler: "Yabancı asker işgal demektir, tehdittir!"33 izlenme
İmamoğlu yapılacakları önceden bilmiş! "Örgüt icat etme, etrafımdaki kişiler, ön seçim olmadan..."38 izlenme
Lise duvarına asılan yazılarla oruca teşvik!154 izlenme
Vergi ve harçlar zamlı geliyor! İşte 1 Ocak 2023 itibariyle başlayacak yeni zamlı vergiler34 izlenme
FETÖ’cülerin karargâhı AKP’lilerin oldu!251 izlenme
Vatandaşın cebindeki delik her geçen gün büyüyor: Sadece bir hafta icra dosyaları 1 milyar lira arttı30 izlenme
AFAD Başkanı Erdoğan’ın helalleşmesini unuttu! ”Gecikme olmadı ama yetişemedik. Yetişmedi, sayı yetişmedi. Yıkım çok fazlaydı”
Kadın düşmanı ilahiyatçıdan ‘kilometre’ kotası: Kadınların 90 kilometreden fazla araba kullanması haramdır
Kılıçdaroğlu - Akşener'den kritik kararlar! "Hemen acil erken seçim"
3.Havalimanı'nın maliyeti dünyanın en büyüğünü solladı!