Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, memur maaş düzenlemesine ilişkin, "Biz çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Çalışma hayatının tek boyutu yok. Asgari ücreti bitirdik. İşveren ve çalışanlarımızı mutlu etmeye çalıştık. Refah ve yaşam kalitesini arttırmak önceliğimiz" dedi.
Işıkhan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleşen Kabine Toplantısı sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı.
Işıkhan, memur maaşlarıyla ilgili düzenlemeye yönelik soru üzerine, düzenleme üzerinde çalıştıklarını, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamalarının takip edilmesi gerektiğini söyledi.
DÜZENLEME NE ZAMAN GERÇEKLEŞECEK?
Meclis tatile girmeden yasal düzenlemenin gündeme gelip gelmeyeceğiyle ilgili soruya karşılık ise Işıkhan, "Çalışılıyor, yoğun bir mesai harcanıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın söylediği gibi Meclis tatile girmeden önce... Bazı değişkenleri de dikkate almak lazım. Çok kapsamlı düşünülüyor. Kimsenin mağdur olmaması, çalışanlarımızın refahının artırılması bizim için önemli" ifadesini kullandı.
Işıkhan, düzenlemeye yönelik çalışmanın son durumuna ilişkin ise, "Biz çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Çalışma hayatının tek boyutu yok. Asgari ücreti bitirdik. İşveren ve çalışanlarımızı mutlu etmeye çalıştık. Refah ve yaşam kalitesini arttırmak önceliğimiz" diye konuştu.
BirGün
Kurbanlık hayvan besicilerini bayram da güldüremedi! 'AKP geldi geleli zarar ediyorum'43 izlenme
Ali Erbaş’tan yoksulluk itirafı: "Almış olduğu 2 kiloluk kurban etini kurutup toz haline getiren ve aylarca onun tozunu yemeklerine katan milyonlarca insan var. Bunu görmezden gelmek bize yakışmaz"20 izlenme
Saldırının ardından bebek arabası görüntüsü yürekleri dağlamıştı, bebek arabasındaki çocuğun babası konuştu65 izlenme
İddianamede skandal gerekçe: CHP Kurultayı “örgüt faaliyeti” sayıldı7 izlenme
Damat Bakan nihayet tünelin ucundaki ışığı görmüş ! 'Adım adım sona doğru yaklaşıyoruz'129 izlenme
Trabzon, Artvin, Erzurum, Muş ve çevre kentlerde meteor düştüğü iddia edildi!128 izlenme
Burası Arabistan değil, Ankara Esenboğa Havalimanı !1402 izlenme
Erdoğan’la görüşen Türk-İş Başkanı Ergün Atalay asgari ücret için tarih verdi!69 izlenme
1 Mayıs'ta kapalı yollar sebebiyle polis engeliyle karşılaşan baba isyan etti: "Yatalak çocuğum var. 60 tane ilaç içiyor, işe gideceğim. Çocuğum öldüğünde canıma kıyarım!"
Katar, Avrasya Tüneli’ne ortak oldu!
Özel’in anketi ortaya çıktı: Kararsızlar dağıtılınca CHP %40'ı aştı
Diyanet'in Mekke sorumlusu deste deste paraları sayarken görüntülendi! Savcılık ve Diyanet rüşvet görüntülerine soruşturma başlattı