Sağlık Bakanlığı, Türkiye'nin günlük COVID19 tablosunu açıkladı. 24 Şubat verilerine göre, 455 bin 201 test yapıldı.
Son 24 saatte, 79 bin 708 yeni vaka tespit edildi. Bugün 94 bin 413 kişi de sağlığına kavuşurken corona nedeniyle 281 kişi hayatını kaybetti.
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “Hastaneye yatışlarda azalma var. Günlük vaka sayıları önemli bir düşüşün ardından belli bir seviyede devam ediyor. Ağır hastalarla can kayıplarının görüldüğü risk grubundakilerin özellikle hatırlatma dozu aşılarını mutlaka yaptırmaları gerekir” dedi.
AŞILAMADA İLK SIRADA HANGİ ŞEHİR VAR?
Bakanlığın tablosuna göre Türkiye’de en çok aşılamanın gerçekleştirildiği Osmaniye’yi, Ordu, Amasya, Muğla, Kırklareli, Çanakkale, Eskişehir, Balıkesir, Zonguldak ve Manisa takip etti.
EN DÜŞÜK AŞILAMA ŞANLIURFA'DA
Bakanlığın tablosuna göre Türkiye’de en az aşılamanın gerçekleştirildiği Şanlıurfa'yı sırasıyla Batman, Siirt, Diyarbakır, Bingöl, Muş, Mardin, Bitlis, Ağrı ve Elazığ takip etti.
DÜN VAKA VE VEFAT SAYISI KAÇTI?
Bakanlığın 23 Şubat verilerine göre, dün 464 bin 85 test yapılmıştı. Dün, 86 bin 600 vaka tespit edilirken, 268 kişi hayatını kaybetmiş ve 95 bin 526 kişi sağlığına kavuşmuştu.
Sözcü
Açılmamış havalimanına müdür atadılar47 izlenme
İmamoğlu'ndan belediye başkanlarına yapılan muameleye sert tepki: "Yarına kalır yanına kalmaz"28 izlenme
Patlamanın yaşandığı fabrikanın daha önce mühürlendiği ortaya çıktı50 izlenme
7,3 milyon TL’lik elektrik faturası gelen çiftçiler isyan etti!91 izlenme
Gebze'deki bina neden yıkıldı? Uzmanı açıkladı29 izlenme
AB tutuştu! Rusya'dan gaz tüketimini yüzde 15 azaltma talebi ortalığı karıştırdı!63 izlenme
Ayçiçek yağı fiyatları yine zamlandı! İşte A101 ve BİM’de yağ fiyatları70 izlenme
İBB’den 30 bin öğrenciye eğitim yardımı! 31 Mart’ta hesaplarda olacak!124 izlenme