Türkiye’nin günlük corona virüsü tablosu paylaşıldı. Sağlık Bakanı Koca’nın paylaştığı güncel verilere göre son bir günde yapılan 110 bin 102 testle birlikte toplam test sayısı 7 milyon 138 bin 492 oldu.
Bugün bin 587 vaka tespit edildi, toplam vaka sayısı 270 bin 133’e çıktı. Can kaybı da 44 artarak 6 bin 370’e yükseldi.
Son 24 saatte bin 87 hastanın daha sağlığına kavuşmasıyla toplam iyileşen kişi sayısı 244 bin 926’ya ulaştı. Öte yandan hastalardaki zatürre oranı yüzde 7,5 ağır hasta sayısı da 961 oldu.

“GÜÇ TEDBİRDE”
Güncel corona verilerini paylaşan Bakan Koca, vatandaşlara tedbir çağrısı yaptı.
Koca, şu ifadeleri kullandı:
* Bugün en yüksek günlük test sayısına ulaştık. 110.000'den fazla test yapıldı. 1.587 yeni hasta tespit edildi.
* Can kayıplarımızın üzüntüsünü sözcükler de rakamlar da ifade edemez.
* Gücümüz tedbir almaya ve sevdiklerimizi korumaya yeter. Güç tedbirde.
DÜN BİN 482 VAKA GÖRÜLMÜŞTÜ
Sağlık Bakanlığı’nın açıkladığı 30 Ağustos verilerine göre bin 482 vaka tespit edilmiş, 42 kişi yaşamını yitirmiş ve bin 27 hasta iyileşmişti.


Valilik ormana dalan çimentoculara siper oldu, Muğla Büyükşehir Belediyesi’ne dava açtı12 izlenme
Diyanet’ten takvime 10 Milyon TL!97 izlenme
İmamoğlu protesto içeriklerini kaldırmayan Meta'ya para cezası17 izlenme
Saltanatın faturası 5,5 milyon TL15 izlenme
Microsoft Build 2023 Etkinliği Heyecan Yarattı27 izlenme
Yılmaz Özdil teröristin Türkiye'ye nasıl girdiğini açıkladı40 izlenme
Denizli’de depremzedeye yardıma AKP ve MHP’den ret oyu!26 izlenme
İmamoğlu'nun diploması nasıl iptal edildi? Bir bir anlattılar15 izlenme
Kabataş Erkek Lisesi öğrencileri, Atatürk posterine saldırıya tepki gösterip hep bir ağızdan Atatürk'ün Gençliğe Hitabesi'ni okudular!
TTB Başkanı Adıyaman: Vaka sayısının 18'den çok daha fazla olduğuna dair duyum alıyoruz
Eski DSP'li 54 isimden Kılıçdaroğlu'na destek
İBB’nin el konulan yolsuzluk dosyalarına ne oldu?