Sağlık Bakanlığı, Türkiye'nin günlük COVID19 tablosunu açıkladı. 13 Şubat verilerine göre, 419 bin 556 test yapıldı.
Son 24 saatte, 73 bin 787 yeni vaka tespit edildi. Bugün 70 bin 169 kişi de sağlığına kavuşurken corona nedeniyle 276 kişi hayatını kaybetti.
BAKAN KOCA’DAN AÇIKLAMA
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “612 ŞUBAT ARASINDA toplam yeni vaka sayısı iyileşen sayısından 106 bin fazla. Omicron kaynaklı bu fark yatan hasta sayımıza belirgin oranda yansımadı. Bu yorucu gündemden hızla özgürleşmek, can kayıplarımızı azaltmak için vaka sayısını düşürmeliyiz. Aşı ve tedbir vakaları önler” dedi.
AŞILAMADA İLK SIRADA HANGİ ŞEHİR VAR?
Bakanlığın tablosuna göre Türkiye’de en çok aşılamanın gerçekleştirildiği Osmaniye’yi, Ordu, Amasya, Muğla, Kırklareli, Çanakkale, Eskişehir, Balıkesir, Zonguldak ve Manisa takip etti.
EN DÜŞÜK AŞILAMA ŞANLIURFA'DA
Bakanlığın tablosuna göre Türkiye’de en az aşılamanın gerçekleştirildiği Şanlıurfa'yı sırasıyla Batman, Siirt, Diyarbakır, Bingöl, Muş, Mardin, Bitlis, Ağrı ve Elazığ takip etti.
DÜN VAKA VE VEFAT SAYISI KAÇTI?
Bakanlığın 12 Şubat verilerine göre, dün 448 bin 347 test yapılmıştı. Dün, 86 bin 193 vaka tespit edilirken, 272 kişi hayatını kaybetmiş ve 73 bin 526 kişi sağlığına kavuşmuştu.
Sözcü
Savaşın Rusya ve Ukrayna’ya ihracattaki etkisi belli oldu! İşte en büyük kaybı yaşayan sektörler35 izlenme
Hakim Ayşe Sarısu Pehlivan hakkında 'Grup Yorum' incelemesi!86 izlenme
MSB, bozulan ihraç kararını istinafa taşıdı15 izlenme
Makam aracı yok, maaşı işçiden az336 izlenme
Okul öncesinde Türkiye son sırada: Bu 'başarı' AKP'nin!81 izlenme
Eski bakan Recep Akdağ kendini böyle savundu! "Ben o kısımları bilmiyorum, hatırlamıyorum"39 izlenme
İnce’den sert çıkış: Devlet yöneticileri, suç sayılan fiillerle ilgili meydan korosu oluşturmaz89 izlenme
10 günlük süre verilmişti: EYT'de şartlar değişti50 izlenme
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca güncel verileri açıkladı: Can kaybı 5.798'e, vaka sayısı da 237.265'e yükseldi!
1 milyon lira ödeyemeyen firmaya 1 milyarlık iş verildi!
19 ünlü isim şafak operasyonunda gözaltına alımıştı: Sabah gazetesi ATV dizisinin oyuncusunu gözaltı listesinden uçurdu
Şehit Anaları Derneği Başkanı Pakize Akbaba’ya bu konuşması nedeniyle Erdoğan'a hakaretten dava açıldı !