Sağlık Bakanlığı, Türkiye'nin günlük COVID19 tablosunu açıkladı. 25 Ekim verilerine göre, 351 bin 152 test yapıldı.
Son 24 saatte, 27 bin 663 yeni vaka tespit edildi. 30 bin 824 kişi de sağlığına kavuşurken corona nedeniyle bugün 232 kişi hayatını kaybetti.
BAKAN KOCA’DAN 56 İLE UYARI
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “İkinci doz aşı oranının Türkiye genelinde %77,5'i geçmesi gurur duyulacak bir toplumsal başarıdır. Halen 56 ilimiz ülke ortalamasının altında, bazı illerde fark büyük. Aşıyla birlikte tedbirlerin de önemli olduğunu unutmamalıyız” dedi.
AŞILAMADA İLK SIRADA ORDU VAR
Verilerde, aşılamada önde giden illere de yer verildi. Bakanlığın tablosuna göre Türkiye’de en çok aşılamanın gerçekleştirildiği Ordu'yu Muğla, Kırklareli, Amasya, Çanakkale, Osmaniye, Eskişehir, Balıkesir, Edirne ve Burdur takip etti.
EN DÜŞÜK AŞILAMA ŞANLIURFA'DA
Bakanlığın tablosuna göre Türkiye’de en az aşılamanın gerçekleştirildiği Şanlıurfa'yı sırasıyla Batman, Diyarbakır, Siirt, Muş, Mardin, Bingöl, Bitlis, Ağrı ve Bayburt takip etti.
DÜN VAKA VE VEFAT SAYISI KAÇTI?
Bakanlığın 24 Ekim verilerine göre, dün 338 bin 536 test yapılmıştı. Dün, 24 bin 792 vaka tespit edilirken, 195 kişi hayatını kaybetmiş ve 24 bin 403 kişi sağlığına kavuşmuştu.
Diyanet'in büyük piyangosu Saray'ın en yakınına çıktı33 izlenme
Köprülere zam üstüne zam geldi, CHP'li Yavuzyılmaz 'vatandaşı soyuyorlar' diyerek tepki gösterdi!25 izlenme
Vekil şırayı içmiş içirmiş faturasını belediye ödemiş!119 izlenme
Bankadan döviz çekecekler dikkat! Nakit döviz çekene komisyon geldi!98 izlenme
‘Dünyada ilk kez baskıcı bir iktidar sandıkta gitti’256 izlenme
Soylu'nun kadrolarını mı temizliyor? Ali Yerlikaya merak edilen soruyu yanıtladı32 izlenme
Su kaynaklarında radon seviyesi yükseldi: Uzmanlardan korkutan açıklama! Büyük depremin habercisi mi?34 izlenme
İsrail, İran'ın Kirmanşah kentinde bir hastaneyi vurdu49 izlenme
Melih Gökçek hakkında soruşturma başlatıldı
İstanbul'un göbeğinde hilafet için yürüdüler! Bu Cumhuriyet düşmanlarına kim dur diyecek?
100 ülkeye ihracat yapıyordu: Türkiye'nin dev şeker firması iflas etti
Hem üreticiye hem tüketiciye kötü haber: Zeytinyağı fiyatlarına yüzde 59 zam