CHP İstanbul Milletvekili Oğuz Kaan Salıcı, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Batuhan Mumcu ve hakkında eşi Neslihan Mumcu hakkında borsa spekülasyonu haberlerine ilişkin iddiaları gündeme getirmiş, halktv.com.tr yazarı Bahadır Özgür de Neslihan Mumcu'nun ortağı olduğu Lydia Yatırım Holding'in iki alt şirketine dair iddiaları paylaşmıştı.

İfade Özgürlüğü Derneği (İFÖD) o haber ve paylaşımlara ilişkin kararın ‘milli güvenlik ve kamu düzeninin korunması’ gerekçesiyle alındığını bildirirken konuya ilişkin İstanbul 4’üncü Sulh Ceza Hakimliği, 177 içeriğin engellenmesi ve silinmesine hükmetti.

Bahadır Özgür'ün Lydia Yatırım Holding paylaşımlarının görünürlüğü kaldırılırken Oğuz Kaan Salıcı’nın paylaşımları görünmez kılınmadı. Gazeteci Serdar Akinan’ın ise hem habere ilişkin gönderisi hem de X ve YouTube kanalı Türkiye'den erişime kapatıldı.

Babaocağı isimli internet haber sitesine de aynı haberler nedeniyle erişim engeli getirildi.
Emekli vatandaş isyan etti: "Emekliyim, maaş yetmiyor, ondan bundan para topluyorum. Neredeyse mendil açıp para toplayacağım"13 izlenme
RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin'in FETÖ paylaşımı ortaya çıktı! 'Hocaefendi hükümeti çok seviyor'149 izlenme
Kadıköy'de 6,5 kilometrelik Ata'ya saygı zinciri !520 izlenme
AKP’li eski belediye başkanından AKP’lilere hodri meydan!78 izlenme
Yeni Şafak birkaç gün arayla çark etti... İki farklı 'Bahçeli' manşeti32 izlenme
Güllü'nün son doğum gününe ait görüntüler: "Evlatlarımın üniversite kapılarını görmeyi nasip eyle"11 izlenme
Sedat Peker’in, Serdar Ekşi ile gerçekleştirdiği görüşmenin videosunda herkesin gözden kaçırdığı Metin Külünk detayı!162 izlenme
Memleketine bayramlaşmaya gitti miting oldu! Trabzon’da İmamoğlu fırtınası!270 izlenme
Hilal Kaplan, evliliğiyle ilgili 396 içeriğe erişimi engelletti
Yağmur altında taleplerini haykırdılar
Sendika, AKP'li vekil ait Fernas Madencilik'in maden ocağındaki koşulları paylaştı: "İşçiler tehlike altında çalışıyor"
Pınar Türenç Silivri ziyaretini yazdı: "Sanki Türkiye tutuklu"