TBMM’de yaptığı konuşmada, Türkiye’de derin yoksulluk yaşanmadığını iddia eden AKP’li Zehra Zümrüt Selçuk’un yönetimindeki Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın toplantı salonunun tadilatı için 1,2 milyon lira harcandı.
Kamu İhale Bülteni’nde yer alan bilgilere göre, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’na bağlı Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, 13 Kasım 2020 tarihinde “Reşat Moralı Toplantı Salonu Tadilatı Yapımı” adı altında bir ihale düzenledi.
İhaleye iki şirketin katıldığı açıklanırken 25 Kasım 2020 tarihinde 1 milyon 215 bin TL teklif veren “Beyaz Dizayn İnşaat Dekorasyon Mobilya Tekstil ve Ticaret Limited Şirketi” ile sözleşme imzalandı.
YİNE BİLİNDİK İHALE MADDESİ
Milyonlarca liralık ihale, yine Kamu İhale Kanunu’nun tartışmalı 21B maddesinde yer alan pazarlık usulüyle yapıldı. Tartışmalı ihale yönteminin, “Doğal afetler, salgın hastalıklar, can veya mal kaybı tehlikesi gibi önceden öngörülemeyen olayların ortaya çıkması üzerine ihalenin ivedi olarak yapılmasının zorunlu olması durumunda” kullanılması gerekiyor.
http://www.krttv.com.tr/gundem/bakanligintoplantisalonuicin12milyontlharcandih59995.html
Zam geldi: 46 bin TL oldu23 izlenme
Cezaevindeki insan sayısı son 10 yılda neden yüzde 100’den fazla arttı?73 izlenme
İşte Pierre Webo'ya ırkçı söylemde bulunan Sebastian Coltescu'nun daha önceki skandalları!112 izlenme
İşte fakirliğin en büyük kanıtı: Kırmızı et lüks hale geldi, 2013'te kişi başı makarna tüketimi 4,4 kilogram iken, 2023'te bu rakam 7,3 kilograma çıktı16 izlenme
Turhan Çömez geçmişini ortaya döktü orada takıldı: "Osman Gazi Türkiye'ye kaça satıldı?"19 izlenme
Teğmenlere kumpas soruşturması: Avukatlara dosya engeli39 izlenme
Yozgat'ı kaybeden AKP'li belediye başkanı seçimden 2 gün önce memur maaşlarını, elektrik, akaryakıt borçlarını ödemeyip, 18 milyon lirayı futbolculara göndermiş!23 izlenme
1500 liralık ikramiye zammı Erdoğan’ın insafına kaldı12 izlenme
CHP Meclis'te adalet nöbetini başlattı
Elazığ'da maden çöktü: Tüm işçiler kurtarıldı, olayla ilgili soruşturma başlatıldı
Sedat Peker'den Ağar'a fotoğraflı yanıt! "Beni Tolga Ağar'la tanıştıran Mustafa Karlıdağ, Adıbelli cinayeti için mafyayla görüşmeler yaptı"
İYİ Parti'den istifa eden Cem Karakeçili: "Masadan kalkılmasaydı seçimi Kılıçdaroğlu kazanırdı"