Balıkesir Sındırgı'da 15.21'de 4.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin İzmir'de de hissedildiği belirtildi. AFAD konuya ilişkin internet sitesi üzerinden bir açıklama yaptı.
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesi verilerine göre yerin 5.5 kilometre derinliğinde meydana gelen sarsıntı, 10 Ağustos'ta da 6.1 büyüklüğünde depremle sarsılan ilçede kısa süreli tedirginliğe neden oldu.


İlk belirlemelere göre; bölgede can veya mal kaybı yaşanmadı. Öte yandan deprem, çevre il ve ilçelerden de hissedildi.
Balıkesir Sındırgı'da geçtiğimiz günlerde 6.1 büyüklüğünde bir deprem meydana gelmişti. Depremde 1 kişi yaşamını yitirdi. Ayrıca deprem nedeniyle çok sayıda yapının zarar gördüğü ifade edilmişti.
Bomba asgari ücret değerlendirmesi! "İktidar seçim isteyebilir"52 izlenme
Bir İngiliz 1 saat çalışarak ne kadar ayçiçek yağı alabiliyor? "İngiltere'de ayçiçeği yetişmiyor. Kim kimi kıskanıyor siz karar verin"108 izlenme
Diyarbakır’da, İsrail protestosunda Burger King'e taşlı sopalı tekbirli saldırı52 izlenme
AKP’li genç kadının zamlar hakkında verdiği cevaplar pes dedirtti! 'Bir gülüşü var bütün dünyaya bedel'74 izlenme
Öğrenci yurtlarına Diyanet çıkarması!86 izlenme
MEB’in sitesinde yer alan fıkıh okumaları kitabı: ‘Buluğa ermiş herkes evlilik akdini bizzat kendisi yapabilir’314 izlenme
Diyanet'te 29 Ekim skandalı! Basılan takvimlerin hepsi çöpe gitti!48 izlenme
Hatipoğlu, FETÖ'den soruşturma geçiren iki kişiye üniversitede görev verdi!123 izlenme