Konya Büyükşehir Belediyesi'ne ait Sahipsiz Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi'nde bir köpeği işkence ederek katleden 2 zanlının ifadelerine ulaşıldı.
Konya Büyükşehir Belediyesi'ne ait Sahipsiz Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi'nde, bir köpeğin kürekle işkence edilerek katledildiği görüntülerin sosyal medyada paylaşılması üzerine barınakta görevli 2 şüpheli gözaltına alınıp tutuklanmıştı. Nöbetçi hakimlikçe tutuklanan zanlılar Murat B. ile Sefa Ç'nin ifadesine ulaşıldı.
Barınakta sağlık teknisyeni olarak çalıştığını söyleyen Murat B. ifadesinde olay günü barınaktaki hayvanlara parazit aşı ve ilaçlama uygulaması yaptıkları sırada sözkonusu görüntülerde başına kürekle vurdukları köpeğin kendisine saldırdığını öne sürdü. Murat B, ifadesinde şunları söyledi:
Sefa Ç. içeriden getirilen köpeği tutmaya çalışıyordu. Fakat köpeği tutamadı. Köpek bana saldırdı. Ben de kendimi korumak için köpeğe kürekle bir kez vurdum. Sefa Ç. köpeği kontrol altına alsa da o panikle 2 kez daha köpeğin kafasına kürekle vurdum. Köpek şoka girdi. Daha sonra tıbbi müdahalesini yapıp kafesine gönderdim. Son durumundan haberim yok. Benim bu olayla ilgili 3 günlük sağlık raporum bulunuyor.
Diğer zanlı Sefa Ç. ise ifadesinde olayın yaşandığı barınakta 2 aydır çalıştığını belirterek "Köpekleri parazit ilaçlaması için ara koridora çıkardık. Köpek ilk önce Murat'a saldırdı. Bunun üzerine Murat kürekle bir tane vurdu. Köpek sendeledi. Ben de sendeledikten sonra aparat ile yakaladım. Yakaladıktan sonra Murat kürekle 2 kez daha köpeğe vurdu. Köpek baygınlık geçirdi. Daha sonra köpeğe gerekli tedavisini yapıp kafesine koyduk" ifadelerini kullandı.
halktv.com.tr
Bayram ziyaretine giden 2 bin Suriyeli geri döndü!217 izlenme
AKP'li belediyenin gri pasaportla gönderdiği 63 kişi daha geri dönmedi!40 izlenme
2015'teki seçimi bilen isimden son anket!339 izlenme
Deniz Zeyrek Sinan Oğan'ın aracı için 12 milyonluk demişti: Sadece 6 milyoncukmuş!32 izlenme
İstismar, çocuk işçiliği, yoksulluk... İşte Türkiye'nin 23 Nisan karnesi34 izlenme
Çifte standart: "Çapsız" kelimesi Mansur Yavaş'a 'eleştiri' AKP'li Başkana 'hakaret' sayıldı!47 izlenme
Erdoğan’ın evinin yakınında pankart açtı, 67 bin TL tazminat kazandı!46 izlenme
Diyanet İdlib'deki 'içinde teröristlerin olduğu grup'la anlaşma yaptı! Vatandaşlık bile verilmiş24 izlenme