AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün kabine toplantısı sonrası yaptığı açıklamalarda, yaşadıkları barınma sorununa dikkat çekmek için parklarda yatan üniversite öğrencilerini hedef almış, öğrencilere 'sözde öğrenci' demişti.
Ülkede yurt sorunu olmadığını söyleyen Erdoğan, '''Son zamanlarda bazı park, bahçe buralardaki bankların üzerinde yatanların bir kısmının öğrencilikle alakası yok. Gezi Parkı olayı neyse bir başka versiyonudur'' ifadelerini kullanmıştı.
Erdoğan'ın açıklamalarından dakikalar sonra İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Erdoğan'ın sözlerine yanıt verdi.
Sosyal medya hesabından Erdoğan açıklamalarına ait görüntüleri paylaşan Akşener, ''Sayın Erdoğan ile Haftanın Teröristi programına hoş geldiniz… Kendi öğrencine bakamayacaksın, yurt imkânı sağlayamayacaksın, sosyal devlet olamayacaksın; ama suçlu öğrenci olacak öyle mi?'' diye yazdı.
Akşener'in paylaşımı şöyle:

Korkunç rakam! 'Bin kişilik kayıp listesi var, hayatını kaybedenlerin sayısı 200'ün üzerinde'62 izlenme
İstanbul'un göz kamaştıran AVM'si yabancı bankaya satıldı! Ortaklardan biri TFF Başkanı Büyükekşi’ydi35 izlenme
Berat Albayrak'a 'vergi eleştirisi' suç unsuru oldu!133 izlenme
Avrupa'dan gelen gurbetçiler: "Avrupa sizi kıskanmıyor. 4 gün Antalya'da 110 bin lira verdim otele. Amerika'yı gezerim o fiyata, aşırı pahalı. Siz nasıl geçiniyorsunuz?"27 izlenme
İsrail'le ihracat haberleri yapan gazetecileri hedef alan Ticaret Bakanı istifa edecek mi?39 izlenme
Erdoğan yeni corona virüsü yasaklarını açıkladı82 izlenme
İBB davasında UYAP krizi! Kabul edilen iddianame ortada yok... İmamoğlu'nun avukatlarından flaş başvuru14 izlenme
AKP'li belediyelerden Albayrak Holding'e 176 milyonluk çifte ihale!42 izlenme