TİP Hatay Milletvekili Barış Atay, dün gece İstanbul Kadıköy’de uğradığı saldırının ardından ilk tweet’ini attı. Saldırı öncesi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Twitter’da, İpek Er’e cinsel saldırıdan yargılanırken tahliye edilen uzman çavuş Musa Orhan’la ilgili tartıştıktan sonra saldırıya uğrayan Atay, hastane çıkışında yaptığı ilk açıklamada sağlık durumunun iyi olduğunu ve yarın bir açıklama yapacağını söylemişti. Atay bugün olay sonrası Twitter’dan yaptığı ilk paylaşımda ise İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu etiketleyerek “Nerede kalmıştık?” diye sordu.
Ne olmuştu?
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu kendisine yönelik olarak Twitter’da, “Sen bir seri tecavüzcüyü korudun, kolladın @suleymansoylu Hayatın boyunca her fırsatta yüzüne vurulması, asla unutmaman için uğraşacağız” mesajını paylaştı. Soylu ise Atay’a, “Tecavüzcü PKK yöneticilerinin talimatıyla HDP’den milletvekili olan PKK ve DHKPC artığı; Benden “tecavüzcü kollayıcı” olmaz da Senden tam tecavüzcü olur… Tuma’nın kollayıcısı Dikkat yakalanma…” yanıtını verdi. Bu mesajlaşmanın ardından dün gece Atay’a yönelik henüz kimliği belirlenemeyen beş kişi tarafından saldırı gerçekleştirilmişti. Olayın ardından hastaneye götürülen Atay sabaha karşı taburcu edilmişti.
https://abcgazetesi.com/barisataydansuleymansoyluyasaldirisonrasigondermeneredekalmistik357145
Erzurum’da infial yaratan olay sonrası müftü devlet töreniyle uğurlandı!28 izlenme
İstanbul’da ulaşım kartları için kritik karar58 izlenme
Seçimler öncesinde provokasyonlar başladı: İBB sorumluluğundaki Gayrettepe M2 metro hattında, kimliği belirsiz kişiler yürüyen merdivenleri durdurdu!39 izlenme
Seçim öncesi temeli kazılan hastaneden vazgeçildi! Milyonlarca lira harcandı şimdi atık dökülüyor!24 izlenme
Bakan Koca açıkladı: 18.771 yeni vaka tespit edildi, 21.605 kişi sağlığına kavuşurken, 168 kişi hayatını kaybetti!43 izlenme
"Sedat Peker'in videolarında işaret ettiği isim Taner Ay trafik kazasında hayatını kaybetti" başlıklı haberin tekzip metni70 izlenme
Bursa’da 700 yıllık anıt ağacı yaktılar!110 izlenme
Dağın zirvesinden kopan çığ önüne geleni yuttu, Rizeliler o anı kaydetti35 izlenme
Nisan'da 1849 şirket kapandı
İmamoğlu'nun danışmanıydı: Onu da aldılar
A Haber ekmeğin 250 gramdan 200'e düşecek olmasını böyle haber yaptı: "Alınan karar halkı memnun etti. Artık israf olmayacak"
Sata sata bitiremediler! Elde fabrika kalmayınca iktidar bakın neleri özelleştirdi?