Türk Silahlı Kuvvetleri'nin sınırımızın yanı başında bölücü terör örgütü PKK'nın yuvası haline gelen Suriye'nin kuzeydoğusuna başlattığı Barış Pınarı Harekatı tüm dünyada ses getirdi. Ancak bu seslerin birçoğu, Türkiye'nin bu haklı adımına karşı çıktı. Türkiye zaman zaman küstah tehditler boyutuna varan tepkilere rağmen geri adım atmadı.

Birleşmiş Milletler (BM) Güvenlik Konseyi daimi üyelerinden ABD ve Rusya'nın “muğlak” pozisyonları Türkiye için önemli görülüyor. Bu ülkelerin operasyona açık olarak karşı olması durumunda BM'den Ankara karşıtı bir adım gelebilirdi. ABD'de harekata karşı sesler çıksa da yönetim henüz resmi bir adım atmış değil. Macaristan da ilk aşamada Avrupa Birliği'nin Türkiye karşıtı ortak açıklama yapmasının önüne geçti. Ancak daha sonra ortak açıklamaya izin verdi. Arap Birliği üyesi devletler de operasyona karşı çıktı.
Melih Gökçek'ten kavgada söylenmeyecek sözler! Erdoğan'dan 'Adamcağız' diye bahsetti "İsteseydim düşürürdüm" dedi26 izlenme
Gülistan Doku soruşturmasına girdi: 6 yıl sonra buz kestiren sözler! İtiraf mektubu gönderdi24 izlenme
AKP’li Sofuoğlu’nun haciz gönderdiği esnaf: Masa sandalye üzerime atıldı!99 izlenme
Adaletini seveyim Türkiye!1152 izlenme
Türkiye'nin bir dev üreticisi daha konkordato ilan etti55 izlenme
Kılıçdaroğlu'ndan '418 milyar dolar' hatırlatması: Hakkınızı alacaksınız48 izlenme
İlber Ortaylı'dan AKP ve yandaşlarının hedef gösterdiği Mansur Yavaş'a destek! '25 sene altyapı olarak ne yaptınız Ankara'ya?'57 izlenme
Azerbaycan-Ermenistan gerilimi: 2.300 Ermeni askeri etkisiz hale getirildi!88 izlenme