Anasayfa1
26 Şubat 2021 ( 103 izlenme )
Reklamlar

Barış Terkoğlu ile Barış Pehlivan Odatv'den ayrıldı


Odatv'de 2007 yılından bu yana Genel Yayın Yönetmenliği görevini yürüten Barış Pehlivan ile 2008 yılından bu yana Haber Müdürlüğü görevini yürüten Barış Terkoğlu ayrılma kararı aldı. Odatv'den yapılan açıklamada, "Onlara hayatlarının bu yeni evresinde başarılar diliyoruz. Odatv'de biriktirdiklerinin, yaşamlarının devamında da onlara yoldaşlık edeceğine inanıyoruz" denildi.



Barış Pehlivan ile Barış Terkoğlu, Soner Yalçın'ın imtiyaz sahibi olduğu Odatv'den ayrıldı. Odatv, Serdar Cebe ve Elif Yılmaz ile anlaştı. 

Pehlivan ve yazarımız Terkoğlu haklarında gazetecilik faaliyetlerinden dolayı birçok kez dava açılmış, bu davalar kapsamında 2011 ve 2020 yıllarında cezaevine girmişlerdi. 

İki ismin ayrılmasının ardından, Barış Terkoğlu'nun Halk TV'de her çarşamba Şirin Payzın'ın sunduğu 'Sözüm Var' programında yer alacağı da iddia edildi.

Odatv'den yapılan açıklamada, sitenin yeni genel yayın yönetmeninin Serdar Cebe olacağı belirtildi. Cebe, Amerika'nın Sesi (VOA) kanalında muhabir ve sunucu olarak görev yapıyordu. Posta gazetesinde uzun yıllar haber müdürlüğü yapan Elif Yılmaz'ın da Odatv'de haber koordinatörlüğü görevine getirildiği aktarıldı.

Odatv'den yapılan açıklamada Terkoğlu ve Pehlivan hakkında şu ifadeler kullanıldı:

"Odatv ile iki değerli arkadaşı, yöneticisi yolunu ayırıyor. Ama bu değil ki bir kopuş. Barış Pehlivan her daim Odatv genel yayın yönetmenidir, Barış Terkoğlu her daim Odatv haber koordinatörüdür. Bu sadece her iki taraf için bir yenilenme ihtiyacıdır. Onlara hayatlarının bu yeni evresinde başarılar diliyoruz. Odatv'de biriktirdiklerinin, yaşamlarının devamında da onlara yoldaşlık edeceğine inanıyoruz... Odatv kapısı iki gazeteci yoldaşımıza her daim açık olacaktır."

https://www.cumhuriyet.com.tr/haber/baristerkogluilebarispehlivanodatvdenayrildi1816745

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Suriye'den 20 bin ton hububat ithal edilecek! Ekonomik krizin göstergesi: Yüzde 5 faiz oranına rağmen kredi kartından nakit çekim rekor kırdı Kadınlar bir kez daha haykırdı "Laiklik için direneceğiz!" AKP’li belediye yapılmayan etkinliklere milyonlar harcamış!