Yalova Belediye Başkanı CHP’li Vefa Salman, kendisi için tahsis edilen makam aracını, kiralandığı firmaya iade etti. Başkan Salman, eşi Dilek Salman üzerine kayıtlı cipi resmi plaka taktırıp, kullanmaya başladı. Devrin, tasarruf devri olduğunu kaydeden Salman, ‘Belediyemizin ve halkımızın çıkarları doğrultusunda kararlar almaya özen gösterdik. Belediyenin bütçesini kendi bütçemiz gibi düşünerek planladık ve harcadık. Son günlerde belediyelerin ekonomileri ve yapılan harcamalar gündemde’ dedi.
Biz ‘Devletin malı deniz’ düşüncesi içerisinde olmadık
Salman, “Biz asla ‘Devletin malı deniz’ düşüncesi içerisinde olmadık. Böyle bir dönemde yine örnek olalım istedik; çünkü biz bu göreve kendimiz için değil kentimiz için halkımız için talip olduk. İnsanlar tasarrufun peşinde. Biz de belediye olarak böyle davranmalıyız. Bunu da bu belediye ailesinin reisi olarak ilk ben başlatmalıyım. Bu nedenle kullanmakta olduğum kiralık olan makam aracımı firmaya bugün itibarıyla iade ediyorum. Bundan sonra eşim Dilek Salman adına kayıtlı olan şahsi aracımızı kullanacağım. Şartlar düzelene kadar da bu böyle olacak” diye konuştu.
(DHA)
Beyazıt'ta Gezi pankartı açan gençlere para cezası16 izlenme
Erasmus öğrencileri bile sığınmacı haline geldi: 'Vize krizi AKP'nin demokratik anlamda Türkiye'yi açık cezaevine çevirmesinin sonucudur'25 izlenme
Genel müdürün et ticaretine kuruş hesabı az geldi: Yumaklı'nın 'yok' dediği ihracat bakın nasıl yapılmış6 izlenme
AKP'li belediye 500 kişiyi işsiz bıraktı112 izlenme
TL'nin mum gibi eridiğini gösteren tablo: İşte yıllar göre asgari ücret ve dolar karşılıkları40 izlenme
Halil Umut Meler'in ifadesi ortaya çıktı: "Seni öldüreceğim dedi!"34 izlenme
Özgür Özel'in işaret ettiği Sedat Peker, 'Kıbrıs ve kaset' iddiasını böyle anlatmıştı30 izlenme
Reel sektörün borcu 12,6 trilyona ulaştı17 izlenme