Ankara’nın birçok noktasındaki üst geçitlere, açıkça laikliği hedef alan ve şeriat propagandası içeren pankartlar asıldı.
Yargıtay’ın “terör örgütü” olarak kabul ettiği Hizbut Tahrir'in Türkiye'deki uzantısı olan 'Köklü Değişim' isimli yapının imzası bulunan pankartlarda "Laikliğe karşı şeriata bağlıyız", "Yaşasın İslam yaşasın şeriat" ifadelerine yer verildi.

Pankartlar, söz konusu yapının sosyal medya hesaplarında paylaşılırken “Gençlik İslam’a sahip çıktı. Köklü Değişim Gençlik Kolları, İslam düşmanı sol örgütlerin Ankara Keçiören'de İslam'a hakaret içeren yürüyüşüne tepki olarak "İslam'a ve Şeriatı'na" sahip çıkacağını deklare eden pankartları dört bir yana astı” ifadeleri kullanıldı.
Paylaşımlarda sol siyasi parti ve örgütler hedef alınarak "İslam düşmanı" ithamında bulunuldu.

Geçtiğimiz günlerde, İstanbul Sefaköy’de “Şeriata karşı laik, devrimci, demokratik cumhuriyet” pankartı asan üç SOL Partili gözaltına alınmıştı. "Halkı kin ve düşmanlığa tahrik" suçlamasıyla mahkemeye sevk edilen SOL Partililere ev hapsi verilmişti.
Köylünün başına çorap örüyorlar! Ziraat Mühendisleri Odası: Torba tasarı ormanlarda nükleer atık depolamanın önünü açar!182 izlenme
Memur-Sen'de lüks araç saltanatı: Üyelerin parasıyla Audi'ler ve Passat'lar alındı94 izlenme
Banka izni aldığı sırada BDDK başkan vekiline altın takmış29 izlenme
Türkiye’de karşılıksız çek tutarı yüzde 50 arttı!168 izlenme
Çöküş devam ediyor: Erdoğan'a birinci çıktığı illerden soğuk duş!43 izlenme
Türkiye'deki ensest gerçeğini anlatan kitaba yasak!344 izlenme
Bir ilde daha toplu ulaşıma zam geldi37 izlenme
Öğrenciler derse aç giriyor: 'Peyniri üçe bölüyoruz, bundan utandım'36 izlenme
AKP'liler Erdoğan'ın boykot çağrısına uyup, İPhone telefonlarını kırmaya başladı !
Türkiye Atlas Çağlayan cinayetini konuşuyor! Acılı anne, evladının mezarında: "Davamdan vazgeçmeyeceğim"
Sokak hayvanları oylamasında büyük skandal: Meclis'telermiş gibi adlarına oy kullanıldı
Özgür Özel'in Muharrem İnce planı Kemal Kılıçdaroğlu'nu şoka uğratacak! Mustafa Balbay anlattı