Uyuşturucu soruşturması kapsamında tutuklanan Bebek Otel’in sahibi Muzaffer Yıldırım’a ait altı şirkete kayyum atandı. Soruşturma kapsamında Yıldırım’ın mal varlığına da daha önce mahkeme kararıyla el konulmuştu.
Yıldırım ve Bebek Otel’in genel müdürü Arif Altunbulak, 19 kişiyle birlikte 7 Ocak’ta yürütülen operasyonun ardından tutuklanmıştı. Tutuklama kararının ardından Yıldırım’ın mal varlığına da tedbir uygulanmıştı.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Yıldırım hakkında “suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama” suçlamasıyla başlatılan soruşturmanın sürdüğünü açıkladı. Soruşturma kapsamında Yıldırım’ın ortağı ve sahibi olduğu, suçtan elde edildiği öne sürülen gelirlerin aklanmasında kullanıldığı iddia edilen altı şirkete Sulh Ceza Hakimliği kararıyla Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) kayyum olarak atandı.
Öte yandan İstanbul Boğazı’nda bulunan Bebek Otel’le ilgili başka bir işlem de gerçekleştirilmişti. Otelin kaçak olduğu belirlenen bölümleri, 12 Ocak’ta İstanbul Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından yıkılmıştı.
“OYAK iktidarın arka bahçesi oldu”40 izlenme
NATO’nun 30 Ağustos paylaşımı Yunanistan’ı çıldırttı!42 izlenme
Kimse harcamıyor! Banka hesaplarında para birikiyor!103 izlenme
600 daire Turgut Altıok’un mal beyanında yok! Mansur Yavaş: "Unutmuş olamaz"76 izlenme
Dilan Polat'tan sonra güzellik merkezleri mercek altında54 izlenme
İnşaat maliyetlerinin artışı durdurulamıyor!78 izlenme
Aziz İhsan Aktaş'tan adliyeye 'gizemli' ziyaret!32 izlenme
Ümit Özdağ'ı esnaf ziyaretinde üzen cevap: “Dükkân sahibim Afgan. Ben ona kira ödüyorum. Burayı satın alıp vatandaşlık aldı”34 izlenme
Sedat Peker'in beden dilini inceleyen uzmanlardan olay yorumlar!
Akbelen'de korkunç görüntü! 1986'dan 2022'ye kadar olan uydu görüntülerinde ormanların nasıl yok edildiği ortaya çıktı
221 milyona köprü yaptıran kayyum 15 günlük maaşı için icraya koştu!
Sektör temsilcileri tarih verdi! Kırmızı ete zam yolda!